Sport

Soția lui Kobe Bryant va primi daune în valoare de 29 milioane de dolari

Soția răposatului Kobe Bryant va primi din partea comitatului Los Angeles daune în valoare de 29 de milioane de dolari.

Kobe Bryant /FOTO: Kobe Bryant - Facebook Kobe Bryant /FOTO: Kobe Bryant - Facebook

 

 


Comitatul Los Angeles îi va plăti suma de 29 de milioane de dolari soţiei fostului mare baschetbalist Kobe Bryant, în urma unui proces în care poliţiştii şi pompierii au fost acuzaţi că au distribuit fotografii de la scena elicopterului prăbuşit, în urma accidentului în care starul NBA şi-a pierdut viaţa alături de fiica lui de 13 ani, transmite Reuters.



„Ziua de azi marchează punctul culminant al doamnei Bryant în lupta curajoasă pentru a-i trage la răspundere pe cei care s-au angajat în acel comportament grotesc”, a spus Luis Li, avocatul Vanessei Bryant, soţia lui Kobe Bryant. ''Ea a luptat pentru soţul ei, fiica ei şi toţi cei din comunitate ale căror familii au fost tratate cu aceeaşi lipsă de respect”, a mai spus Li.

Luis Li a confirmat că s-a ajuns la o înţelegere între părţi în valoare de 28,85 de milioane de dolari, care include şi suma iniţială de 15 milioane de dolari, pe care un juriu dintr-un tribunal federal i-a acordat-o Vanessei Bryant în august în cazul în care s-a constatat că pompierii şi poliţiştii i-au încălcat intimitatea şi i-au provocat suferinţe emoţionale.

Vanessa Bryant a dat în judecată Comitatul Los Angeles, susţinând acuzaţia de invadare a vieţii ei private, după ce membrii departamentelor de poliţie şi pompieri Los Angeles au difuzat imagini ale accidentului pe căi neoficiale, inclusiv clienţilor unui bar.

Kobe Bryant, 41 ani, şi fiica ei Gianna s-au numărat printre cele şapte persoane car au decedat în urmă prăbuşirii unui elicopter la Calabasas (California) în data de 26 ianuarie 2020. Kobe Bryant, cvintuplu campion al NBA, selecţionat de 18 ori pentru All-Star Game, a fost acceptat în 2020 în Hall of Fame.

Mira Hashmall, avocatul Comitatului Los Angeles, a declarat că înţelegerea a fost ''corectă şi rezonabilă''.

CITEȘTE ȘI:

Veste proastă pentru Dan Petrescu. Bîrligea va fi indisponibil cel puțin o lună

Arestări după tragedia feroviară din Grecia. Cel puțin 36 de persoane au murit. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter