Sport

Veste proastă pentru Dan Petrescu. Bîrligea va fi indisponibil cel puțin o lună

Dan Petrescu nu se va mai putea baza pe un jucător important din cauză că s-a accident în ultimul meci.

Daniel Bîrligea /FOTO: CFR Cluj - Facebook Daniel Bîrligea /FOTO: CFR Cluj - Facebook

 

 


Daniel Bîrligea, atacantul de 22 de ani al CFR-ului, a suferit o accidentare în timpul meciului dintre Petrolul și CFR Cluj, scor 2-5, și va trebui să absenteze de pe teren cel puțin o lună. Bîrligea a fost titular în meciul cu Petrolul. Fotbalistul a reușit la începutul reprizei secunde primul său gol în actuala ediție de Superligă.

 


Cu toate acestea, fericirea lui a fost de scurtă durată, deoarece în următoarea fază a jocului, el s-a întins pe gazon și a început să acuze dureri la gamba piciorului stâng. Din păcate, accidentarea sa s-a dovedit a fi una serioasă și nu a putut continua partida.

Bîrligea a suferit o ruptură musculară și astăzi va efectua un RMN pentru informații suplimentare, conform gsp.ro. 


Campioana României se așteaptă să nu se mai bazeze pe serviciile lui timp de 4-5 săptămâni, ceea ce înseamnă că atacantul va lipsi sigur la ultimele 3 partide din sezonul regulat, cu UTA, Sepsi și U Cluj, având șanse să mai joace abia după începerea play-off-ului.

La finalul jocului de la Ploiești, Petrescu a fost foarte supărat din cauza accidentării lui Bîrligea, fotbalist care-i ajuta pe „feroviari” să bifeze regula U21.


„Sunt supărat că Bîrligea s-a accidentat. Avem puține soluții și multe meciuri, nu știm ce vom face în continuare. La U21 sunt probleme, doar Petrila și Bîrligea au evoluat, restul sunt de lot.

Bîrligea s-a rupt imediat după ce a dat gol, nici el nu înțelege cum. E a zecea ruptură de când a venit la CFR. Sunt lucruri pe care nu le înțeleg. L-am dus peste tot, a făcut o mie de analize, tot degeaba”, a spus Dan Petrescu după meci.


Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Derby-ul Clujului se apropie cu pași repezi. Când are loc meciul dintre CFR și „U”

Accident cumplit! Pelayo Novo, fost jucător al CFR Cluj, a murit lovit de tren

Ultimele Stiri
abonare newsletter