Sport

Dan Petrescu îi dă replica lui Maurizio Sarri după ce a criticat gazonul din Gruia: „La Roma era cam la fel gazonul”

Antrenorul echipei Lazio Roma, Maurizio Sarri, s-a arătat foarte nemulţumit de starea terenului pe care s-a desfăşurat meciul cu CFR Cluj din Conference League. Petrescu a răspuns criticilor antrenorului italenilor.

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj/ Foto: CFR Cluj - Facebook Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj/ Foto: CFR Cluj - Facebook

 

 


Antrenorul echipei Lazio Roma, Maurizio Sarri, s-a arătat foarte nemulţumit de starea terenului pe care s-a desfăşurat meciul cu CFR Cluj, joi seara, 23 februarie, pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, din Cluj-Napoca, în manşa secundă a play-off-ului pentru optimile Europa Conference League la fotbal.

 


„Era dificil să marchezi şi cu mâinile pe acest teren. Am jucat un sport care semăna cu fotbalul. Însă, ăsta nu e fotbal. Echipa a fost bună să joace un sport diferit şi dur şi a făcut-o cu modestie şi angajament”, a declarat antrenorul italienilor.

Tehnicianul a revenit ulterior asupra subiectului, la Sky Sport: „Partida era de nejucat, deci am fost buni într-un sport asemănător cu fotbalul, dar care nu era fotbal. Terenul de joc a fost ruşinos, iar UEFA vorbeşte de respect, dar nu există respect pentru jucători şi pentru fotbal. Un merit în plus pentru jucătorii mei, pentru angajament şi determinarea lor, am fost buni, pentru că ne puteam găsi în mare dificultate. Îmi pare rău că nu am câştigat, deoarece ocazii de gol am avut”.


Petrescu: „E problema lui”

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, a ținut să îl contrazică.

„N-am înțeles de ce s-a plâns, sincer. Chiar n-am înțeles. E problema lui, n-aș vrea să zic… dacă el așa a văzut. La Roma era cam la fel gazonul. Nu țin minte să fi fost mai bun ca la Cluj. 


N-aș vrea să comentez. Ce scuză să fie? Și-au văzut interesul, s-au calificat. Am înțeles că era mulțumit de atitudinea jucătorilor. Pe asta cu gazonul chiar nu am înțeles-o. Chiar a arătat foarte bine. 

La Ploiești nu știu cum va fi, chiar acum mă uitam la meciul Petrolul – Chindia, când au jucat pe nămol. Ce putem face? Dacă ne plângem, degeaba ne plângem. Trebuie să jucăm”, a transmis Dan Petrescu.

CITEȘTE ȘI:

Italienii au remarcat un jucător de la CFR Cluj după remiza cu Lazio: „A dat speranțe Clujului”

Antrenorul celor de la Lazio a fost nemulțumit de gazonul din Gruia

Dan Petrescu după meciul cu Lazio: „Azi ne-a lipsit norocul”

Ultimele Stiri
abonare newsletter