Sport

Italienii au remarcat un jucător de la CFR Cluj după remiza cu Lazio: „A dat speranțe Clujului”

CFR Cluj a fost eliminată de Lazio după returul din Gruia. Jurnaliștii italieni de la Gazzetta dello Sport au remarca un jucător din lotul campioanei României.

Simone Scuffet, portarul echipei CFR Cluj/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook Simone Scuffet, portarul echipei CFR Cluj/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


CFR Cluj a fost eliminată din Europa Conference League, după ce a terminat la egalitate cu Lazio Roma, 0-0, joi seara, pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, în manşa secundă a play-off-ului pentru optimile de finală.

 


Chiar dacă CFR Cluj a fost eliminată din play-off-ul Conference League, italienii de la Gazzetta dello Sport au remarcat un jucător din lotul campioanei României.

Este vorba despre portarul italian Simone Scuffet.


„Scuffet apără tot. Merită 7,5. Nu a avut doar parade, ci a dat și speranțe Clujului până la final. Va mai primi oare o șansă în Italia?”, notează jurnaliștii italieni.

Portarul CFR-ului a fost în lotul Italiei, ca al treilea portar după Buffon și Donnarumma, în iunie 2017, la un meci din preliminariile World Cup 2018, cu Liechtenstein. Apoi, câteva zile mai târziu a stat pe bancă și în amicalul Italiei cu Uruguay. Goalkeeper-ul italian a evoluat în carieră la Udinese, echipă pentru care a bifat 49 de meciuri în Serie A și Cupa Italiei, Spezia, Como, Kasimpasa, iar în ultimul sezon a jucat în Cipru la Apoel Nicosia și a apărat de 24 de ori.


În acest sezon, Simone Scuffet a avut prestații bune. În tricoul campioanei României, Simone Scuffet a jucat în 33 de meciuri și a luat trei cartonașe galbene.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj, eliminată de Lazio din Conference League

Antrenorul celor de la Lazio a fost nemulțumit de gazonul din Gruia

Cristi Manea este încrezător în jocul echipei după prestația cu Lazio: „Dacă vom juca aşa în campionat va fi greu pentru adversarii noştri”

abonare newsletter