Sport

Tactica adoptată de Dan Petrescu înaintea meciului cu Lazio

Dan Petrescu a luat o decizie pentru fotbaliștii săi înainte de partida cu Lazio.

Dan Petrescu încearcă toate mijloacele pentru a obține un avantaj înainte de meciul cu Lazio /FOTO:  CFR Cluj 1907 - Facebook Dan Petrescu încearcă toate mijloacele pentru a obține un avantaj înainte de meciul cu Lazio /FOTO: CFR Cluj 1907 - Facebook

 

 


Dan Petrescu încearcă tot ce este posibil pentru a spera că CFR Cluj va putea elimina Lazio din drumul spre optimile UEFA Europa Conference League. „Bursucul" a apelat la superstiții înaintea meciului de retur de la Gruia, programat joi, 23 februarie, la ora 19:45.

 


După antrenamentul oficial înaintea meciului cu Lazio și după ce echipa a luat cina, Dan Petrescu i-a luat prin surprindere pe jucători și i-a trimis acasă! Campionii României au fost rechemați în cantonament în dimineața aceasta, la ora 09:00, și vor sta la un hotel din Cluj până cu două ore înaintea meciului cu italienii.

Nu este pentru prima dată când „Bursucul" ia o astfel de decizie. Înaintea meciului cu FC Argeș, Dan Petrescu i-a trimis pe jucători în cantonament, o decizie care nu s-a mai întâmplat în cei cinci ani de când antrenează în Gruia.


Ideea antrenorului a fost de bun augur, iar echipa din Cluj a reușit să își frângă ghinionul și să îi învingă pe FC Argeș cu scorul de 2-1. Înaintea acestui succes cu FC Argeș, CFR Cluj a avut o serie de trei înfrângeri consecutive cu FCSB (0-1), U Craiova (0-2) și Lazio (0-1). Petrescu speră să dea din nou lovitura, chiar dacă are absențe importante înaintea meciului CFR - Lazio.

Maurizio Sarri, omologul lui Dan Petrescu de pe banca lui Lazio, a luat și el o decizie mai puțin obișnuită înaintea partidei din Gruia.


Lazio a sosit la Cluj cu o întârziere de 15 minute, iar autocarul i-a adus direct la stadionul "Dr. Constantin Rădulescu" de la aeroport. Fotbaliștii lui Sarri au venit să inspecteze pentru scurt timp gazonul, deoarece tehnicianul italian a decis să nu efectueze nicio ședință de pregătire în România.

CITEȘTE ȘI:

Antrenorul echipei Lazio, Maurizio Sarri, se teme înainte de meciul cu CFR Cluj: „Suntem în dificultate”

Dan Petrescu nu mai are speranțe pentru returul cu Lazio: „La fotbal nu se știe, poate prindem o zi bună și ei o zi slabă”

Ultimele Stiri
abonare newsletter