Sport

Cristi Balaj, supărat pe declarațiile făcute de Gigi Becali: „Nu era în măsură să spună așa ceva!”

Președintele CFR Cluj Cristi Balaj a fost supărat de declarațiile date de Gigi Becali referitoare la lupta pentru titlu.

CFR Cluj va duce o luptă aprinsă pentru titlu impotriva FCSB-ului /FOTO: FCSB - Facebook CFR Cluj va duce o luptă aprinsă pentru titlu impotriva FCSB-ului /FOTO: FCSB - Facebook

 

 


Cristi Balaj, președintele clubului CFR Cluj, a avut o reacție la declarațiile făcute de Gigi Becali, patronul clubului FCSB, în legătură cu modul în care se va decide campioana din sezonul intern curent.

 


În replică la afirmațiile lui Becali, oficialul campioanei a declarat că nu ar fi fost necesar ca acesta să facă astfel de comentarii. Acesta a făcut referire și la greșeala de arbitraj din meciul FCSB - Voluntari când Edjouma trebuia eliminat pentru un fault dur.

„Gigi Becali a spus mult mai multe despre noi, nu era în măsură să spună așa ceva! Gigi a spus că Vali (n.r. - Valeriu Argăseală) e prieten cu cei de la Federație (n.r. - Federația Română de Fotbal).


Eu consider că trebuie să existe un regulament care să poate lua decizii împotriva jucătorilor chiar și după terminarea meciurilor.

Trebuie curaj! Așa cum solicităm arbitrilor să aibă curaj și să ia decizii în meciuri importante”, a declarat Balaj pentru digisport.ro.


Cristi Balaj a făcut referire și la Lucian Burchel, șeful Școlii de Antrenori din cadrul Federației Române de Fotbal, care a insistat pentru sancționarea lui Mihai Pintilii. Acesta dă indicații tehnice de pe margine deși nu are permis de antrenor.

„Uitați la ce linșaj a fost supusă o persoană din Comisia Tehnică, atunci când a ieșit să atragă atenția asupra regulamentelor care ar trebui respectate”, a adăugat Cristi Balaj


 

Lupta pentru titlu în ochii lui Gigi Becali

Gigi Becali este de părere că majoritatea echipelor care vor ajunge în play-off-ul campionatului vor fi împotriva FCSB-ului. Finanțatorul a explicat cum crede că FCSB poate să câștige titlul la finalul sezonului.

„Lupta se va da în play-off. Totul se joacă în funcție de mine. Ei au treabă cu Becali. Ei au cu mine, Becali să nu fie. Nu face Dumnezeu cum vor ei. Joc ultima etapă cu Farul, să zicem.

CFR ce va face dacă eu mă bat cu Farul? Sau joacă Farul cu CFR, o să zică CFR că sunt obosiți, va câștiga Gică (n.r. Hagi). Rotaru a făcut. S-au mai făcut.

Dacă vrea Dumnezeu, fac ei cum vor. La mine și finul (n.r. Florin Pandele) mi-a cerut antidoping. Anul trecut noi am luat campionatul. Important e locul unu sau doi în sezonul regulat”, a spus Becali pentru digisport.ro.

 

CITEȘTE ȘI:

Reacția lui Ioan Ovidiu Sabău după venirea lui Dan Nistor la „U” Cluj

Plusul pe care îl are CFR Cluj. Un jucător este cel mai bun din Conference League

Ultimele Stiri
abonare newsletter