Sport

Dan Petrescu se concentrează pe campionat înaintea dublei cu Lazio: „Nici nu mă uit la meciurile lor”

CFR Cluj o va întâlni pe Lazio în dublă manșă pentru calificarea mai departe în Conference League.

CFR Cluj o va întâlni pe Lazio în Conference League /FOTO: captură ecran CFR Cluj - Youtube CFR Cluj o va întâlni pe Lazio în Conference League /FOTO: captură ecran CFR Cluj - Youtube

 

 


CFR Cluj o va întâlni pe Lazio pe 16 februarie pe Stadio Olimpico din Roma. Pană atunci, echipa din Gruia are de disputat un meci important în Superligă, sâmbătă împotriva Universității Craiova. 

 


Dan Petrescu însă ia disputele pas cu pas. Antrenorul CFR-ului spune că momentan este concentrat pe derby-ul cu Craiova din campionat.

„La ce meciuri am avut noi anul ăsta, un început mai greu nu se putea, cu Farul, Voluntari, FCSB, Craiova și Lazio. Nu e ușor, dar dacă nu am fi fost buni anul trecut, nu am fi ajuns în postura asta. E un meci pe care un fotbalist vrea să îl joace, un antrenor vrea să fie pe bancă.


Un stadion extraordinar, CFR a fost de mai multe ori, eu am fost doar de două ori. E un meci pe care vrei să îl joci, sper ca jucătorii să dea maximum. Până atunci mă gândesc doar la Craiova, nici nu mă uit la meciurile lui Lazio, pentru că nu este corect.

Presiunea e pe Lazio, nu pe noi. Noi mergem să jucăm. Nu cred că ar fi jucat Ștefan Radu. Mi-ar fi plăcut să îl văd aici”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă.

CITEȘTE ȘI:

Reacția lui Cristi Balaj după ce fanii CFR Cluj au aruncat cu bulgări în jucătorii FCSB-ului: „Tavi Popescu încerca să îi lovească!”

Dan Petrescu, luat la țintă pentru jocul CFR-ului din acest sezon: „E aproape incredibil”

abonare newsletter