Sport

Eugen Neagoe, după ce l-a învins pe Dan Petrescu: „Cred că mai puteam marca”

CFR Cluj a pierdut dramatic în fața echipei antrenate de Eugen Neagoe, Universitatea Craiova, cu scorul de 0-2, sâmbătă seara. Eugen Neagoe s-a declarat mulțumit de evoluția echipei sale.

Eugen Neagoe, antrenorul echipei Universitatea Craiova/ FOTO: Universitatea Craiova - Facebook Eugen Neagoe, antrenorul echipei Universitatea Craiova/ FOTO: Universitatea Craiova - Facebook

 

 


CFR Cluj a pierdut în fața echipei antrenate de Eugen Neagoe, Universitatea Craiova, cu scorul de 0-2, sâmbătă seara.

 


Eugen Neagoe, antrenorul echipei Universitatea Craiova, s-a declarat mulțumit de evoluția echipei sale și a zis că se puteau marca mai multe goluri.

Oltenii au urcat pe locul 5 în clasament

În urma acestui rezultat, oltenii sunt pe locul cinci în clasament, cu 44 de puncte, la egalitate cu FCSB.


„Au meritat. Au făcut un joc bun. Am fost foarte mulțumit. Am început jocul cu o atitudine și o agresiune pe care nu am avut-o cu Botoșani și Farul Constanța. Am făcut și multe schimbări. Băieții au înțeles, chiar dacă am jucat împotriva unei echipe puternice. Cred că mai puteam marca.

Nu trebuie să mă felicit. Băieții merită felicitări. Tot ce s-a întâmplat pe teren am lucrat. Crețu și Nistor sunt doi jucători valoroși. În această seară am ales să începem cu alți jucători. Toți merită felicitări, inclusiv cei care nu au intrat.


Nu am realizat nimic, e o victorie importantă, dar trebuie să rămânem la fel de concentrați. Dacă vom juca așa și la meciurile următoare nu vom avea probleme. Asta ne-a lipsit.

Încerc să folosesc cei mai în formă jucători, cei care se pregătesc cel mai bine. Asta a fost alegerea mea. Avem un lot numeros. Nu putem juca cu șase fundași centrali. Când nu primești gol, deși au mai fost mici greșeli, sunt mulțumit. Linia de fund nu a jucat niciodată în această formulă. Sunt jucători de echipă națională, cu experiență. A fost ușor să mă hotărăsc în alcătuirea liniei de fund.


Popescu nu a fost al treilea portar. A fost rezervă la primele două jocuri. Nu am considerat că e al treilea portar. Le-am zis că sunt valoroși și că nu știu care va fi titlular. Azi a fost Popescu. Sper să aibă evoluții bune și atunci va rămâne în poartă.

Ivan merită felicitari. A marcat două goluri, cred că putea să mai înscrie. Astăzi dimineață am avut antrenament, la 11:30. Este meritul lor, a avut o execuție foarte bună, Cîmpanu a pasat foarte bine. Nu aș fi vrut să spun lucru ăsta, dar dacă el v-a spus...

Sper ca Ișfan să ajungă cât mai rapid la cea mai bună formă, cum a fost la FC Argeș. Îmi doresc să fie foarte bine fizic, să ajute echipa. Poate juca în mai multe poziții. Am jucat cu patru jucători sub 21 de ani. Pe parcurs a mai intrat și Sala. Am ales între Sala și Danciu, doi mijlocași. Cîmpanu avea ceva probleme și am introdus copiii”, a declarat Eugen Neagoe la finalul partidei.

CITEȘTE ȘI:

Eugen Neagoe rămâne optimist pentru meciul contra CFR Cluj: „Jucăm în compania echipei campioane, dar asta este mai puţin important”

CFR Cluj, înfrângere dramatică contra echipei lui Neagoe. Petrescu: „Nu poți lua titlul dacă ai 7 meciuri pierdute”

Ultimele Stiri
abonare newsletter