Sport

Cristi Balaj îi răspunde lui Daniel Niculae: „Eu zic că a fost neinspirat în exprimare”

Cristi Balaj i-a răspuns lui Daniel Niculae, după ce acesta la atacat pentru acuzațiile repetate la adresa Rapidului.

Cristi Balaj i-a răspuns lui Daniel Niculae /FOTO 1: Cristi Balaj - Facebook, FOTO 2: FC Rapid București - Facebook Cristi Balaj i-a răspuns lui Daniel Niculae /FOTO 1: Cristi Balaj - Facebook, FOTO 2: FC Rapid București - Facebook

 

 


Președintele CFR Cluj, Cristi Balaj a criticat dur în acest sezon arbitrajul favorabil Rapidului. Daniel Niculae i-a răspuns oficialului din Gruia. Acesta a criticat repetatele reproșuri adresate de către Cristi Balaj la adresa Rapidului.

 


Cristi Balaj a venit cu o replică președintelui Rapidului. Acesta aduce în discuție jucătorii plecați la începutul campionatului de la CFR la echipa giuleșteană.

„(Niculae spune că ați făcut referiri la Rapid în ultima vreme pentru că v-ați teme de Rapid) Eu zic că a fost neinspirat în exprimare. A fost total neinspirat, cât timp e de notorietate că eu am declarat că sunt cel puțin cinci echipe care au șanse pentru câștigarea campionatului.


Mă bucur pentru Daniel Niculae este la un club care beneficiază de suporteri minunați, de o atmosferă excelentă în Giulești. E un stadion diferit față de cel pe care arbitram eu, unde mereu m-am simțit excelent, și ca arbitru și ca președinte.

N-am cum să nu îmi fie teamă, pentru că au o echipă foarte bună, dar noi am fost de acord să le întărim lotul (Dugandzic, Ștefan și Costache)”, a declarat Cristi Balaj pentru prosport.ro.

CITEȘTE ȘI:

Daniel Niculae, răspuns la adresa lui Cristi Balaj: „Chiar se teme CFR Cluj de Rapid?”

Cristi Balaj, reacția după meciul cu FCSB: „E o regulă, când pierzi pui capul în pământ și atunci vin și rezultatele”

Ultimele Stiri
abonare newsletter