Sport

FOTO. A căzut nocturna pe stadionul din Gruia înaintea fluierului de start. Meciul dintre CFR Cluj - FCSB, amânat

Instalația de nocturnă de pe stadionul din Gruia a întâmpinat probleme înainte de începutul partidei dintre CFR Cluj și FCSB.

Instalația de nocturnă a stadionului campioanei a întâmpinat probleme înainte de începutul partidei din Superligă/ Foto: Lorand Nemeth - Facebook Instalația de nocturnă a stadionului campioanei a întâmpinat probleme înainte de începutul partidei din Superligă/ Foto: Lorand Nemeth - Facebook

 

 


Nocturna stadionului „Dr. Constantin Rădulescu” a căzut, duminică seara, cu câteva minute înainte de începerea partidei dintre CFR Cluj și FCSB din SuperLigă, programat să înceapă la ora 21:00.

 


Totuși, luminile s-au reaprins pe stadion, iar jocul a început la 21:09. 

Runda a 24-a programează unul dintre cele mai interesante dueluri din Superliga României, cel dintre CFR Cluj şi FCSB, o confruntare care, datorită prestaţiilor celor două din ultimii ani, şi-a câştigat statutul de derby.


CFR Cluj a început anul 2023 foarte bine, cu două victorii în deplasare, 3-0 cu Farul şi 1-0 cu FC Voluntari, rezultate în urma cărora au urcat în fruntea clasamentului. De partea cealaltă, FCSB s-au impus în precedenta deplasare, 1-0 cu FC Hermannstadt, apoi au pierdut dramatic duelul cu Farul, scor 2-3, două dintre goluri fiind încasate în prelungiri.

CITEȘTE ȘI:

Decizia luată de Lazio în legătură cu Ștefan Radu înaintea partidei cu CFR Cluj

Portarul CFR Cluj, dorit în străinătate. Cristi Balaj: „Este pe lista unei echipe din prima ligă din Italia”

abonare newsletter