Sport

Billel Omrani poate fi exclus din lot înaintea meciului cu CFR Cluj

Billel Omrani poate fi scos din lot de către Mihai Pintili înaintea meciului cu CFR Cluj.

Omrani a ajuns la FCSB de la CFR Cluj în vara anului 2022  /FOTO: CFR Cluj - Facebook Omrani a ajuns la FCSB de la CFR Cluj în vara anului 2022 /FOTO: CFR Cluj - Facebook

 

 


CFR Cluj o va întâlni pe FCSB duminică de la ora 21:00. Partida este una importantă pentru formația bucureșteană pentru a se menține în lupta pentru titlu.

 


Billel Omrani, fotbalistul celor de la FCSB venit în vara trecută de la CFR Cluj poate fi lăsat în afara lotului înaintea partidei de duminică. Această decizie vine în urma meciului slab făcut de atacant în meciul din etapa trecută cu Farul Constanța. Omrani a fost atunci introdus pe final, marcându-și în proprie poartă golul cu care echipa lui Gheorghe Hagi a egalat pe final.

Lumea fotbalului critică această decizie, spunând că hotărârile la FCSB sunt luate „după ureche”.


„Am văzut că toți de la FCSB i-au spus lui Gigi Becali că nu îl mai vor pe Billel Omrani în lot cu CFR Cluj. Așa s-a ajuns acolo, «ne dai voie nea Gigi?». Apropo de Omrani, ăsta este adevărul. Se fac niște transferuri urcheate, sunt după ureche. La fel și schimbările.

Omrani cred că este un jucător util pentru FCSB. Edjouma e tot util, dar este un succes parţial. Apropo de amatorism, ai un jucător util ca Omrani, care poate intra în minutul 70 să o înţepe, ca să vedem ce amatorism domneşte în acest aşa zis staff al FCSB-ului”, a declarat Horia Ivanovici pentru fanatik.ro.


 

 


 

CITEȘTE ȘI:

Roger, fotbalistul exclus de CFR Cluj dă în judecată clubul. Balaj: „Vom vedea ce se va decide”

Motivul pentru care Jagiellonia l-a vândut pe Bogdan Țîru la CFR Cluj atât de ieftin: „Suntem într-o situație dificilă”

abonare newsletter