Sport

Roger, fotbalistul exclus de CFR Cluj dă în judecată clubul. Balaj: „Vom vedea ce se va decide”

Brazilianul Roger, unul dintre cei mai importanți oameni ai lui Petrescu în prima parte a sezonului, nu mai face parte de pe lista jucătorilor eligibili în Liga 1. Situația nu a fost pe placul jucătorului, iar acesta a reclamat-o pe CFR Cluj la FIFA.

Brazilianul Roger, unul dintre cei mai importanți oameni ai lui Petrescu în prima parte a sezonului, nu mai face parte de pe lista jucătorilor eligibili în Liga 1/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook Brazilianul Roger, unul dintre cei mai importanți oameni ai lui Petrescu în prima parte a sezonului, nu mai face parte de pe lista jucătorilor eligibili în Liga 1/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


Odată cu transferul lui Ermal Krasniqi, CFR Cluj l-a anunțat pe brazilianul Roger că nu mai face parte de pe lista jucătorilor eligibili în Liga 1. Această situație nu a fost deloc pe placul jucătorului, iar acesta a reclamat-o pe CFR Cluj la FIFA.

 


Înțelegerea jucătorului Brazilia Roger cu CFR Cluj se încheie în vara anului 2025 și, dacă va câștiga procesul, campioana va fi nevoită să-i plătească aproximativ 500.000 de euro, informează GSP.ro

Balaj: „Va fi un proces”

Reacția clubului CFR Cluj a venit imediat, prin vocea președintelui Cristi Balaj.


„Va fi un proces. Nu există nicio decizie. Roger și-a denunțat contractul, dar va fi un proces, pentru că noi i-am asigurat toate condițiile conform contractului. Vom vedea ce se va decide, nu e corect să ne antepronunțăm.

Azi, după-amiază, a depus cererea. Roger și-a denunțat contractul spunând că nu l-am trecut pe lista A. Noi am trimis o adresă și i-am oferit posibilitatea să fie trecut, l-am invitat la club, dar nu a venit. A trimis o adresă.


La noi, a avut trei competiții în care să joace, la UTA va juca doar în una! Așa a fost sfătuit, mă depășește. Noi l-am invitat și astăzi la ora 9. Dacă chiar doar Liga 1 îl interesează, i-am dat două variante din Liga 1 să meargă împrumut, cu aceleași condiții financiare, deci nu pierdea bani. Și a refuzat!

Bine, mă, deci Liga 1 nu vrei, atunci hai să te punem înapoi pe listă, că exista o procedură. I-am zis să vină la ora 9, să facem documentele. N-a venit! Păi, ce vrei atunci? El era pe listă, dar acum ne-a obligat să-l scoatem, pentru că și-a denunțat contractul. A fost prost sfătuit!”, a declarat Cristi Balaj, pentru as.ro.

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj l-ar putea pierde pe Roger după două meciuri: „E o țință pentru multe echipe”

CFR Cluj l-a luat pe Roger de la UTA. Câți bani a cerut FC Botoșani pentru transferul lui Braun

Continuă problemele la CFR Cluj. Formația din Gruia, somată să plătească o datorie către UTA pentru transferul lui Roger

abonare newsletter