Sport

Motivul pentru care Jagiellonia l-a vândut pe Bogdan Țîru la CFR Cluj atât de ieftin: „Suntem într-o situație dificilă”

Bogdan Țiru, fundașul central s-a alăturat echipei CFR Cluj în timpul cantonamentului din Spania. Jucătorul a fost cedat la CFR Cluj pentru 250.000 de euro.

Fundașul Bogdan Țîru/ Foto: captură ecran Youtube CFR Cluj Fundașul Bogdan Țîru/ Foto: captură ecran Youtube CFR Cluj

 

 


Bogdan Țîru s-a alăturat echipei CFR Cluj în timpul cantonamentului din Spania, fiind una dintre cele mai importante achiziții ale campioanei în perioada de mercato din iarnă.

 


Fundașul evolua în Polonia pentru Jagiellonia, însă a hotărât să revină în România.

Polonezii au datorii mari și încearcă să redreseze situația cât mai rapid

La momentul în care s-a realizat, mutarea a părut surprinzătoare prin prisma sumei de transfer. Bogdan Țîru a ajuns la CFR Cluj în schimbul a 250.000 de euro, mai puțin de jumătate din suma achitată de polonezi când l-au transferat de la Farul Constanța. Motivul pentru care cei de la Jagiellonia au acceptat mutarea sunt problemele financiare cu care se confruntă clubul. Polonezii au datorii mari și încearcă să redreseze situația cât mai rapid.


„Dacă nu ar fi sprijinul acționarilor și a altor parteneri și sponsori, ar fi foarte rău. Acum suntem într-o situație dificilă, dar care ne dă speranță”, a declarat președintele clubului Jagiellonia, Wojciech Pertkiewicz, potrivit Digisport.

Bogdan Țîru a câștigat trei trofee în România, toate cu Viitorul Constanța, în prezent Farul Constanța: titlul în Liga 1 (2017), Cupa României (2019) și Supercupa României (2020).

CITEȘTE ȘI:

Bogdan Țîru, planuri mărețe alături de CFR Cluj: „Vreau să fiu mai bun în fiecare zi”

CFR Cluj vrea să aducă un fotbalist care a trecut pe la rivala pentru titlu, Farul Constanța

abonare newsletter