Sport

Gigi Becali anunță situația în care și-ar lua adio de la titlu: „Un meci egal ar fi bun, am mai conta”

Patronul FCSB, Gigi Becali și-a exprimat parerea despre scenariul din meciul următor cu CFR Cluj după care și-ar lua gândul de la titlu.

CFR Cluj va întâlni FCSB-ul în Gruia  /FOTO:  FCSB - Facebook CFR Cluj va întâlni FCSB-ul în Gruia /FOTO: FCSB - Facebook

 

 


CFR Cluj va întâlni FCSB-ul dumincă, 5 februarie, de la ora 21:00. Duelul va fi unul crucial pentru echipa patronată de Gigi Becali pentru a rămâne în lupta pentru titlu. 

 


În ultima etapă, FCSB a fost învinsă de Farul, 2-3, și diferența față de liderul CFR Cluj care a câștigat împotriva Voluntariului a crescut la 9 puncte.

Gigi Becali spune că după o eventuală înfrângere în fața CFR-ului, echipa sa își poate lua gândul de la titlu. Noul obiectiv în acest caz ar fi locurile de cupe europene.


„Orice se poate întâmpla. Un meci egal ar fi bun, am mai conta. Dacă mâncăm bătaie, nu mai... se fac 12 puncte, 6 diferență în play-off. Nu mai ai cum să mai speri. Te gândești doar la cupele europene după”, a spus Gigi Becali pentru digisport.ro.

FCSB nu se va putea baza pe Joyskim Dawa și pe Florinel Coman în meciul cu CFR Cluj, ambii sunt suspendați.



 

CITEȘTE ȘI:

Motivul pentru care Jagiellonia l-a vândut pe Bogdan Țîru la CFR Cluj atât de ieftin: „Suntem într-o situație dificilă”

Neluțu Varga a pierdut cei mai mulți bani de când este finanțator al CFR Cluj. Cum se compară sumele din România cu cele din Vest

Ultimele Stiri
abonare newsletter