Sport

Nicolae Dică atacă Universitatea Cluj: „Mi se pare lipsă de respect”

Nicolae Dică, antrenorul celor de la CS Mioveni, a atacat formația lui Ioan Ovidiu Sabău înainte de întâlnirea din Superligă.

Nicolae Dică a reușit să obțină două victorii în primele două meciuri ca antrenor a CS Mioveni /FOTO: CS Mioveni - Facebook Nicolae Dică a reușit să obțină două victorii în primele două meciuri ca antrenor a CS Mioveni /FOTO: CS Mioveni - Facebook

 

 


„U” Cluj o va întâlni pe CS Mioveni pe 10 februarie de la ora 17:00. Meciul va fi jucat la Mediaș din cauza stării proaste a gazonului de pe Cluj Arena. Nicolae Dică susține că echipa sa a rezervat un hotel din Mediaș, la care ar fi apelat ulterior și „U”Cluj. Hotelul ar fi anulat rezervarea argeșenilor în favoarea celor de la Universitatea Cluj.

 


„Noi am sunat la Mediaș să rezervăm un hotel și l-am rezervat. Seara ni s-a spus că nu mai putem sta acolo, pentru că stă «U» Cluj. Ne-au zis cei de acolo să stăm la Sibiu sau Sighișoara. 

Noi am fost de acord să jucăm la Mediaș și ei ce au făcut? Din respect pentru clubul nostru, că am acceptat să jucăm acolo, puteau să stea ei la Sighișoara sau Sibiu. Mi se pare lipsă de respect”,  a declarat Nicolae Dică pentru orangesport.ro.


Antrenorul celor de la Mioveni se arată îngrijorat și de posibila stare a gazonului, deși „U” Cluj a plecat de pe Cluj Arena tocmai din acest motiv.

„Și am mai aflat că nici nu se va da drumul la încălzire. Sunt curios cum va fi gazonul în ziua meciului. Nu mi se pare că au procedat corect”, a declarat Nicolae Dică pentru orangesport.ro.


 

 


 

CITEȘTE ȘI:

Motivul pentru care Jagiellonia l-a vândut pe Bogdan Țîru la CFR Cluj atât de ieftin: „Suntem într-o situație dificilă”

Ovidiu Sabău speră să nu-l mai vadă pe arbitrul Marian Barbu la meciurile lui „U” Cluj: „Cum să nu dai 11 metri la o astfel de fază?”

Ultimele Stiri
abonare newsletter