Sport

CFR Cluj vrea să aducă un fotbalist care a trecut pe la rivala pentru titlu, Farul Constanța

CFR Cluj vrea să transfere un jucător care a trecut pe la rivala în lupta pentru titlu, Farul Constanța. Fotbalistul a făcut parte din echipa cu care Hagi a luat campionatul în 2017.

Bogdan Țiru în tricoul Jagiellonia Białystok  /FOTO: Bogdan Țiru - Facebook Bogdan Țiru în tricoul Jagiellonia Białystok /FOTO: Bogdan Țiru - Facebook

 

 


Bogdan Țîru este fundașul central pe care Dan Petrescu și Neluțu Varga vor să îl transfere la CFR Cluj pentru a întări defensiva formației din Gruia, conform prosport.ro.

 


Fostul căpitan al lui Gică Hagi de la Viitorul Constanța nu mai vrea să rămână în Polonia, acolo unde îi expiră în vară contractul cu Jagiellonia. Campioana României vrea să îl aducă din această iarnă, pentru o sumă modică, variantă care ar fi și pe placul polonezilor, care s-au resemnat cu gândul că internaționalul român va pleca.

Născut la Constanța, Bogdan Țîru a venit la Academia Gheorghe Hagi încă de la înființarea acesteia în 2009 și a devenit unul dintre cei mai apreciați jucători ai clubului. Internațional la toate categoriile de vârstă, căpitan al Viitorului în peste 50 de partide și cu peste 160 de partide în Liga 1, a semnat cu Jagiellonia în februarie 2020.


Fundaşul a fost promovat la prima echipă în 2013, iar alături de Gică Hagi a cucerit titlul de campion al României, Cupa României şi Supercupa României.

CFR Cluj va disputa primul meci din Superligă pe data de 23 ianuarie chiar împotriva Farului Constanța.

CITEȘTE ȘI:

Primul transfer realizat de „U” Cluj în 2023. Cine este noul jucător din lotul „studenților”

Lovitura dată de CFR Cluj! Câți bani încasează campioana României pentru transferul lui Yeboah la Slavia Praga

Ultimele Stiri
abonare newsletter