Sport

Dan Petrescu, îngrijorat de starea vremii care ar putea încetini pregătirea meciului cu FCSB

CFR Cluj va întâlni FCSB-ul duminică de la ora 21:00. Dan Petrescu a spus ca va fi un meci care merită văzut, antrenorul are însă emoții din cauza condițiilor meteo.

Dan Petrescu se gândește deja la partida cu FCSB Dan Petrescu se gândește deja la partida cu FCSB

 

 


CFR Cluj a învins-o pe FC Voluntari cu scorul de 1-0, luni seara, în deplasare, în ultimul meci din etapa a 23-a a Superligii. Astfel, formația din Gruia a revenit pe primul loc în Liga 1, la 24 de ore după ce Farul urcase în vârful campionatului.

 


La finalul partidei, Dan Petrescu a prefațat deja următoarea partidă, cea cu FCSB. Tehnicianul echipei din Gruia spune că este este un meci care merită să fie văzut și spera că se echipa se va putea antrena la un nivel optim în ciuda vremii nefavorbaile.

„Toate meciurile cu ei au fost grele, va fi un meci strâns, se va decide la micile detalii, intensitate maximă, va fi un meci care merită văzut. Terenul arată bine acum, dar să vedem dacă avem unde să ne antrenăm zilele astea.


Trebuie să ai unde să te antrenezi, iar singurul teren care e încălzit este cel de joc, sperăm să nu-l stricăm. Terenul arată bine acum. Am înțeles că va ninge în fiecare zi, sperăm să nu ningă tare”, a declarat Dan Petrescu la finalul meciului cu Voluntari.

 

CITEȘTE ȘI:

Ciprian Deac, evoluție importantă în ciuda problemelor medicale

CFR Cluj, victorie împotriva FC Voluntari. Elevii lui Dan Petrescu se mențin în fruntea clasamentului

abonare newsletter