Sport

U-BT s-a despărțit de un jucător. Mihai Silvășan „Nu pot decât să sper că va reuși un sezon bun în Polonia”

U-BT Cluj-Napoca s-a despărțit de Victor Sanders. Americanul a stat la Cluj doar jumătate de sezon.

Victor Sanders va părăsi U-BT Cluj-Napoca /FOTO: U-BT Cluj Napoca - Facebook

 

 


U-BT Cluj-Napoca a renunțat la servciile americanului Victor Sanders. Jucătorul în vârstă de 27 de ani va pleca la Anwil Wloclawek, echipă din Polonia, care evoluează în FIBA Europe Cup.

 


„Ne-am dorit un plus de valoare în ceea ce privește poziția lui. Ne-am dorit un jucător care să poată evolua mai mult pe postul de fundaș pentru a fi mai bine acoperiți. Îl aveam pe Gordic și ne mai trebuia un jucător care să se completeze cu el, un jucător care să fie un scorer mai bun, cum e Kasey Shepherd.

Cred că el este mai bun pentru ce avem noi nevoie în momentul de față. Cu Victor nu am avut probleme, el a dat totul cât timp a fost la noi, deci nu pot decât să sper că va reuși un sezon bun în Polonia”, a declarat Silvășan.


În actualul sezon, Sanders a înregistrat o medie de 6.5 puncte, 2.0 pase decisive și 1.6 recuperări pe meci în Liga Națională. În EuroCup, baschetbalistul a contribuit cu 3.9 puncte, 1.0 pase decisive și 0.9 recuperări.

CITEȘTE ȘI:

U-BT Cluj-Napoca o va întâlni pe Dinamo în prima etapă a fazei secunde a Ligii Naționale. În EuroCup, campioana României are un meci crucial

Bachetbaliștii de la U-BT întâlnesc echipa CSM Târgu Mureș, în ultimul meci din Conferința A. Clujenii vor încheia prima parte a campionatului pe locul I

Ultimele Stiri
abonare newsletter