Sport

Dan Petrescu va continua la CFR Cluj pentru o bună perioadă de timp. Giovanni Becali: „El la CFR Cluj va sta tot timpul!”

Impresarul și-a exprimat opinia în legătură cu relația dintre Dan Petrescu și CFR Cluj. Acesta a discutat cu „bursucul” și este de părere că tehnicianul echipei campioane va rămâne în Gruia pentru o perioadă îndelungată de timp.

Ermal Krasniqi a impresionat în primul meci pentru CFR Cluj /FOTO: CFR 1907 Cluj - Facebook

 

 


Cu toate că în cadrul clubului din Gruia există anumite tensiuni, agentul susține că CFR se află pe drumul cel bun și că Dan Petrescu nu are un motiv real pentru care să plece.

 


Giovanni Becali a fost prezent la meciul dintre Farul și CFR Cluj și i-a remarcat pe Ermal Krasniqi și Daniel Bîrligea. Kosovarul, aflat la debut, a reușit un gol și o pasă decisivă pentru campioana României.

„El la CFR Cluj va sta tot timpul! Sigur, sigur, sigur! La CFR e culcușul lui preferat. Are problemele lui și acolo, sunt niște probleme, dar văd că CFR-ul e pe drumul bun.


M-a chemat ieri la 1 noaptea și m-a întrebat, că a auzit că am fost la stadion. Și i-am zis: «Am fost să văd niște jucători de-ai tăi!». «Hai, mă, lasă, că știu eu pentru cine ai fost!». Adică el și-a dat seama, îți dai seama.

Văd că au ghicit niște jucători buni. Și acest kosovar, și Bîrligea… Au luat jucători tineri”, a spus Giovanni Becali, potrivit fanatik.ro.


 

Început în forță pentru CFR Cluj

Dan Petrescu a început anul 2023 în forță la CFR Cluj cu o victorie clară în fața celor de la Farul Constanța, iar antrenorul s-a declarat uluit de calitățile kosovarului Krasniqi.


„A fost meciul perfect! Nu mă gândeam nici în visele cele mai frumoase că putem câștiga cu 3-0 la Farul. Am stat foarte bine în teren, am făcut pressing. I-a deranjat foarte mult pressing-ul, toți băieții s-au sacrificat.

Primul gol a fost ce mai important, un gol de la un jucător important (n.r. Ermal Krasniqi). Este un jucător pe care mi l-am dorit foarte mult, sper să nu îl vindem. Aș vrea să îl am cât mai mult ca să îl antrenez, dar dacă vine o ofertă mare… Vreau să câștige și el un trofeu și să plece. După ce l-am luat au fost multe echipe care s-au supărat că l-au pierdut. Este modest, cuminte, are un caracter frumos. Nu e 100%, s-a antrenat doar o săptămână.

Victoria nu e numai a lui. Toți jucătorii au jucat foarte bine. După înfrângerea cu Hermannstadt eram forte supărat și aveam nevoie de o reacție pozitivă. E clar că eram într-o poziție mai bună dacă câștigam cu Sibiul.

Au lipsit ocaziile mari, dar ne-am gândit să ne închdem bine pentru că am jucat în deplasare. E normal ca echipa gazdă să fie agresivă. Farul mereu e agresivă acasă, le place să domine jocul, să aibă posesia, iar eu cred că i-a încurcat că nu i-am lăsat să își facă jocul de posesie”, a spus Dan Petrescu după victoria cu Farul Constanța.

CFR Cluj a urcat pe locul 1 în campionat, devansând chiar echipa cu care a avut primul meci de la revenirea Superligii, Farul Constanța. Formația din Gruia este la două puncte în fața echipei antrenate de Gheorghe Hagi.

CITEȘTE ȘI:

Meme Stoica, impresionat de lotul CFR Cluj: „Are forță și demonstrează asta pe teren”

CFR Cluj dorește să grăbească aducerea unui jucător. Campioana României este dispusă să apeleze la un schimb de fotbaliști

Ultimele Stiri
abonare newsletter