Sport

CFR Cluj are pe masă două oferte pentru Claudiu Petrila. Campioana României cere 4 milioane de euro

Campioana României din ultimele 5 sezoane, CFR Cluj, ar fi primit o ofertă pe adresa clubului de la două echipe din Germania, respectiv Olanda, pentru Claudiu Petrila.

Claudiu Petrila, jucătorul lui CFR Cluj/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook Claudiu Petrila, jucătorul lui CFR Cluj/ Foto: Fotbal Club CFR 1907 CLUJ - Facebook

 

 


Unul dintre fotbaliștii promițători ai CFR-ului, Claudiu Petrila, ar putea pleca în această iarnă din Gruia.

 


Jucătorul român a devenit o țintă pentru cluburile din străinătate, care au cochetat în ultimele ferestre de transferuri cu ideea aducerii sale.

CITEȘTE ȘI:
Noul transfer al CFR-ului. Fotbalistul se întoarce în Gruia după 3 ani
De ce Becali și Hagi nu îi pot face față lui Dan Petrescu: Fostul președinte LPF: „E cel mai tare antrenor din România”

Acum însă se pare că pe adresa formației din Gruia există oferte concrete pentru fotbalistul care are și o selecție la prima reprezentativă, informează Sport.ro.


Impresarul lui Petrila: „Sunt două oferte scrise”

Petrila ar fi dorit de două grupări, una din campionatul Germaniei, și una din campionatul Olandei, iar clujenii vor în schimbul fotbalistului 4 milioane de euro pentru a-l lăsa să plece.

„În momentul de față, sunt două oferte scrise pe adresa clubului. Sunt echipe care se bat la retrogradare în momentul de față”, a declarat impresarul Sergiu Bodea pentru sursa citată anterior.


În actuala stagiune, Petrila a evoluat în 34 de partide, a marcat de două ori și a oferit două pase decisive.

Clujenii au fost aproape în această iarnă să-l cedeze pe Emmanuel Yeboah, la Slavia Praga, pentru 2.5 milioane de euro, dar în cele din urmă mutarea a picat din diverse motive.


CFR Cluj s-a întărit în această iarnă

Trupa pregătită de Dan Petrescu nu pierde însă vremea și se întărește. Clujenii au anunțat deja primele trei transferuri ale perioadei de mercato.

Anton Maglica, un atacant croat venit liber de contract, Andrei Peteleu, ultima dată la Kisvarda, și Bogdan Țîru, de la Jagiellonia, au semnat cu campioana României.

Bogdan Țîru a câştigat campionatul României în 2017, Cupa şi Supercupa României în 2019 alături de echipa de la malul mării, iar la 22 de ani a bifat prima sa convocare pentru echipa naţională mare a României.

Apărătorul mai avea contract cu polonezii până în vară şi, deşi intrase în ultimele 6 luni de contract, şi putea veni gratis în Ardeal pentru stagiunea următoare, Petrescu l-a vrut de acum. Ca atare, clujenii i-au convins pe oficialii „leşilor” să îl transfere pentru 250.000 de euro, preţ care poate să ajungă la 350.000 dacă CFR câştigă titlul.

În ceea ce îl privește pe Anton Maglica, acesta este un atacant croat, care până de curând a evoluat la liderul din prima ligă cipriotă, Apoel Nicosia, pentru care a jucat începând cu luna august 2021. În prima parte a actualului sezon, noul transfer al clujenilor a strâns 15 apariții, perioadă în care a reușit un gol și trei pase decisive.

În ceea ce privește jucătorul Andrei Peteleu fotbalistul a mai trecut pe la CFR Cluj, reușind să câștige cu echipa din Gruia o supercupă și două titluri de campion. Peteleu a venit la Cluj fără ca CFR-ul să plătească o sumă de transfer.

De altfel, ardelenii mai au și alte mutări pregătite, precum ar fi aducerea lui mijlocașul de bandă Ermal Krasniqi (24 de ani), de la fost adversară din grupele Conference League, Ballkani.

CITEȘTE ȘI:

Meme Stoica s-a amuzat după ce Yeboah a fost dat accidentat de Slavia Praga: „A căzut Moș Crăciun pe horn?”

CFR Cluj anunță încă un transfer! Jucătorul revine în Liga 1 după trei ani în străinătate

abonare newsletter