Sport

Elevii unei şcoli de dans din Cluj-Napoca, campioni mondiali. Au câștigat 30 de locuri întâi. FOTO

Membrii Step Up Dance, o scoală de dans pentru copii din Cluj-Napoca au avut parte de un sezon excepțional. Dansatorii au câștigat numeroase burse și 30 de locuri întâi.

Membrii Step Up Dance, o scoală de dans pentru copii din Cluj-Napoca au avut parte de un sezon excepțional/ Foto:  Step Up Dancer Cluj Membrii Step Up Dance, o scoală de dans pentru copii din Cluj-Napoca au avut parte de un sezon excepțional/ Foto: Step Up Dancer Cluj

 

 


Dansatorii talentați ai școlii de dans Step Up Dance Center din Cluj-Napoca au avut un sezon de excepție, aducând acasă un număr impresionant de premii și burse obținute la competiții de dans naționale, internaționale și mondiale.

 


În perioada octombrie-decembrie 2022, dansatorii școlii au câștigat 30 de locuri întâi, 12 locuri doi și 6 locuri trei la competiții naționale și internaționale, precum și 8 titluri de campioni mondiali, 3 titluri de vicecampioni mondiali și 6 titluri de locul 3 la campionatul mondial. 

Dansatorii Step Up Dance Center Cluj la Campionatul Mondial de dans din Republica Cehă/ Foto: Step Up Center Cluj
Dansatorii Step Up Dance Center Cluj la Campionatul Mondial de dans din Republica Cehă/ Foto: Step Up Center Cluj

CITEȘTE ȘI:
Singura școală de balet din România cu secție dedicată persoanelor cu Sindromul Down, la Cluj. GALERIE FOTO
O tânără din Cluj va reprezenta România la Campionatul mondial de breakdance de la Paris

„Pe lângă aceste realizări, copiii au câștigat burse pentru studii în Croația, Italia și România și au obținut trofeul pentru cea mai bună școală de dans”, a declarat Andrei Pop, coordonatorul școlii de dans.


Instructorii dedicați ai școlii de dans Step Up Dance Center au muncit fără încetare pentru a se asigura că fiecare dintre dansatorii își atinge potențialul său maxim, iar rezultatele eforturilor lor sunt evidente în numeroasele premii și burse câștigate.

Membrii Step Up Dance, o scoală de dans pentru copii din Cluj-Napoca au avut parte de un sezon excepțional/ Foto:  Step Up Center Cluj

Este o mândrie pentru întreaga comunitate din Cluj-Napoca să vadă cum tinerii dansatori de la această școală de dans respectată excelează la nivel național și international. Așteptăm cu nerăbdare să vedem ce ne rezervă viitorul pentru acești performeri talentați. Fără îndoială, acestea sunt doar începuturile pentru acești tineri campioni în devenire.


Cine sunt cei de la Step Up Dance Center?

Cei de la Step Up Dancer Cluj sunt o echipă de instructori pentru care dansul înseamnă totul. În anul 2007 a luat nașterea școala din Cluj-Napoca, iar nimeni nu i-a oprit pe instructori să ducă la un alt nivel pasiunea pentru dans a celor mici. 

Doar în ultimul an elevii școlii de dans se mândresc cu 16 trofee mondiale, 38 de trofee internaționale și 60 de trofee naționale. Mișcarea și coregrafie îi duce pe elevi spre un univers paralel, o lume de vis, și totodată îi învață să fie disciplinați și să se bucure de arta dansului.

CITEȘTE ȘI:

VIDEO. O tânără din Cluj are cel mai urmărit videoclip de pe Instagram DIN LUME. Câte vizualizări a strâns

O studentă din Cluj predă limbajul semnelor pe TikTok. 150.000 de oameni o urmăresc. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter