Sport

Un jucător de la FCSB crede că CFR Cluj este principala rivală la titlu: „E cel mai periculos adversar”

Portarul FCSB-ului, Ştefan Târnovanu, a declarat înaintea vizitei medicale efectuate de joi că el şi colegii săi îşi doresc foarte mult să câştige titlul şi a precizat că adversarul cel mai periculos rămâne CFR Cluj.

Stefan Târnovanu în tricoul FCSB-ului /FOTO: FCSB - Facebook Stefan Târnovanu în tricoul FCSB-ului /FOTO: FCSB - Facebook

 

 


Portarul titular al FCSB-ului rămâne la parerea că CFR Cluj este principala contracanditată la titlu, deși Farul Constanța este liderul Superligii.

 


„Se vorbeşte despre titlu pentru că tot timpul s-a vorbit la FCSB. Sperăm ca de data asta să reuşim să câştigăm titlul. Ne dorim foarte mult, suntem tineri şi avem dorinţă să câştigăm. Cât timp matematic e posibil, noi o să luptăm pentru titlu. Şi anul trecut în play-off am fost foarte, foarte aproape să realizăm surpriza, adică să revenim după acea distanţă mare de puncte. Acum sperăm să mai recuperăm ceva din distanţă până la începerea play-off-ului şi după să putem duce lupta până la capăt. Adversarul cel mai periculos în lupta la titlu este CFR Cluj, dar nici celelalte echipe nu ar trebui excluse. Mai sunt foarte multe meciuri, vom vedea la final”, a declarat Ștefan Târnovanu.

Târnovanu a menţionat că îl motivează concurenţa pentru postul de portar cu Andrei Vlad.


„Şi Andrei Vlad cât a apărat a făcut-o senzaţional. Au fost momente şi la alte echipe în care ambii portari au apărat bine. Eu sunt convins că cine va apăra o va face cât mai bine. Ne vom apăra echipa amândoi. Concurenţa te motivează tot timpul. Faptul că el a făcut nişte meciuri foarte bune mă face să muncesc şi mai mult, să lupt mai mult”, a explicat el.

Întrebat dacă FCSB va juca pe Stadionul Steaua din Ghencea în acest an, portarul a răspuns: „Sperăm să jucăm în Ghencea, nu ştiu dacă se poate, nu depinde de noi. Noi ne facem treaba, jucăm unde se poate, pe Arenă, în Ghencea dacă se va putea... vom vedea”.

CFR Cluj va disputa următorul meci din Superligă pe 23 ianuarie împotriva Farului Constanța.

abonare newsletter