Sport

CFR Cluj dorește aducerea unui jucător de la rivala pentru titlu Farul Constanța. Cine este fotbalistul

CFR Cluj dorește intărirea lotului în această iarnă, campioana României începând anul 2023 la un punct în spatele liderului Farul Constanța.

Alexi Pitu a fost o piesă importantă pentru Farul Constanța în acest sezon /FOTO Farul Constanța - Facebook Alexi Pitu a fost o piesă importantă pentru Farul Constanța în acest sezon /FOTO Farul Constanța - Facebook

 

 


Alexi Pitu este fotbalistul care ar putea fi adus la CFR Cluj de Neluțu Varga, dacă transferul lui Emmanuel Yeboah la Slavia Praga se va realiza, conform prosport.ro. Fotbalistul celor de la Farul Constanța este unul dintre cei mai buni tineri din Superliga, atrăgându-i astfel atenția lui Dan Petrescu.

 


Prețul lui Pitu nu va fi unul de neglijat pentru că gruparea de la malul mării, aflată în lupta la titlu chiar cu CFR Cluj, nu ar fi dispusă să renunțe la jucător pentru o sumă sub un milion de euro. Este posibil chiar ca tranzacția să conțină și anumite procente pe care formația lui Hagi să le păstreze dintr-un următor transfer.

Gigi Becali, patronul FCSB, a declarat că ar fi fost dispus să dea 400.000 de euro pe Alexi Pitu însă Gică Hagi solicita o atunci o sumă mult mai mare: un milion de euro.


Alexi Pitu a bifat 19 meciuri în Liga 1 în acest sezon, marcând 5 goluri. Transferul lui Emmanuel Yeboah la Slavia Praga ar face posibilă venirea tânărului în Gruia. Slavia ar urma să plătească 1,6 milioane de euro CFR-ului în urma unui astfel de transfer.

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj, văzută din nou campioana României

Dan Petrescu este pregătit să semneze un nou contract cu CFR Cluj valabil până în 2029

abonare newsletter