Sport

Cristi Balaj, retrospectivă pentru anul 2022: „Ăsta a fost cel mai măreț lucru realizat”

Cristi Balaj a dezvăluit care este cel mai mare obectiv realizat de CFR Cluj în acest an.

Cristi Balaj este mulțumit de parcursul echipei în acest sezon /FOTO: captură ecran CFR Cluj - Facebook Cristi Balaj este mulțumit de parcursul echipei în acest sezon /FOTO: captură ecran CFR Cluj - Facebook

 

 


Președintele CFR Cluj, Cristi Balaj, a dezvăluit că apropierea de suporteri a fost cel mai mare lucru realizat de formația din Gruia în acest sezon.

 


„Cel mai măreț lucru realizat a fost apropierea și demonstrația suporterilor, că au fost alături de noi la meciurile importante. Indiferent că a fost atunci când s-a câștigat campionatul, indiferent că vorbim de calificarea în Conference League sau în primăvara europeană. Sau de accederea în Cupa României sau că suntem la un punct distanță de lider”, a declarat Cristi Balaj pentru pagina de Facebook a CFR Cluj.

Fostul arbitru este mândru de jucătorii săi, spunând că au realizat perfomanțe incredibile ținând cont de numărul mare al partidelor disputate.


„Suntem mândri că suporterii CFR Cluj au fost alături de noi și, nu în ultimul rând, pentru rezultatele obținute. Puteau fi mai bune, dar nu putem nici să ștergem cu buretele tot ce s-a întâmplat până în acest an. Jucătorii noștri au evoluat în 39 de partide oficiale. Ne-au fost nouă greu, dar lor, care au fost în teren”, a mai adăugat Balaj.

CFR Cluj se află pe locul doi după 21 de etape, strângând 44 de puncte. Elevii lui Dan Petrescu au înregistrat 14 victorii, două rezultate de egalitate și cinci înfrângeri.


În următoarea partidă, formația din Gruia va evolua în Superligă împotriva Farului Constanța pe 23 ianuarie, de la ora 20:00. 

 

CITEȘTE ȘI:

Dan Petrescu este pregătit să semneze un nou contract cu CFR Cluj valabil până în 2029

CFR Cluj, văzută din nou campioana României

Ultimele Stiri
abonare newsletter