Sport

Mesajul lui Dan Petrescu pentru Omrani înainte de revederea din derby-ul cu FCSB

Dan Petrescu i-a transmis un mesaj lui Billel Omrani înainte de derby-ul cu FCSB. Fotbalistul a plecat de la CFR în această vară.

Billel Omrani sărbătorind câștigarea campionatului cu CFR /FOTO: CFR Cluj 1907 - Facebook Billel Omrani sărbătorind câștigarea campionatului cu CFR /FOTO: CFR Cluj 1907 - Facebook

 

 


Partida de pe Național Arena va fi una specială pentru Dan Petrescu și Billel Omrani. Cei doi se vor reîntâlni pentru prima dată după despărțirea atacantului de campioana României.

 


Dan Petrescu a declarat în cadrul conferinței de presă că nu poate să îi ureze succes fostului atacant al formației din Gruia. Antrenorul CFR-ului pare afectat de decizia atacantului de a se alătura FCSB-ului în această vară. 

„Omrani a stat 5-6 ani aici. A zis că nu vrea să mai joace în România la alt club. La meciul cu noi nu o să îi urez baftă, poate după aceea”, a declarat Dan Petrescu în cadrul conferinței de presă.


Omrani pare că are emoții înaintea meciului cu CFR, spunând că va fi o partidă dificilă.

„Am câștigat, trebuie să ne bucurăm acum. E atmosfera bună, câștigăm fiecare meci, trebuie să o ținem tot așa. Acum ne gândim la meciul cu CFR, care va fi foarte greu.


E un meci special cu CFR, am fost acolo mulți ani, trebuie să ne dăm viața pe teren să câștigăm cu CFR. Am puține emoții să joc cu CFR, e normal”

Fotbalistul a declarat la finalul campionatului trecut că ar dori să plece în străinătate după perioada petrecută la CFR, și că nu ar evolua pentru niciun alt club din România.


”Suntem campioni, asta e cel mai important. A fost foarte greu tot sezonul, mai ales după play-off. Aveam 14 puncte și deodată s-au făcut 7. Toate echipele și-au dat viața cu noi. Pentru mine a fost ultimul meci la CFR. Acum nu știu ce o să fac, discut cu multe cluburi din străinătate. Nu rămân în România. În România, aș juca doar la CFR”, a transmis Omrani în luna mai a anului curent.

Algerianul a bifat 209 meciuri, 47 de goluri și 42 de pase decisivie pentru CFR Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Dan Petrescu, record negativ în meciurile cu FCSB. Antrenorul CFR-ului stă mai bine însă la capitolul campionate câștigate

CFR Cluj dorește să aducă trei jucători de la o fostă adversară din Conference League. Cine sunt aceștia

abonare newsletter