Sport

Următorul transfer al CFR-ului. Cine este portarul dorit de gruparea din Gruia

CFR Cluj vrea să își întărească lotul aducând un portar care evoluează în Liga 1.

Jucătorii CFR înainte de meci/FOTO: CFR Cluj 1907 - Facebook Jucătorii CFR înainte de meci/FOTO: CFR Cluj 1907 - Facebook

 

 


Gruparea din Gruia vrea să îl aducă pe portarul celor de la Chindia Târgoviște, Cătălin Căbuz. Acesta a ajuns la Chindia Târgoviște în vara anului 2021, liber de contract, de la Farul. În cariera sa, portarul de 26 de ani a mai evoluat la formații precum FC Cisnădie, Râmnicu Vâlcea și FC Hermannstadt. În acest sezon, Căbuz s-a aflat în poarta târgoviștenilor la 17 partidei, inclusiv în ultima etapă, contra FCSB-ului, scor 0-2.

 


Ioan Varga ar fi nevoit să facă un efort financiar ridicat, fotbalistul fiind cotat la 650 de mii de euro potrivit transfermarkt.com.

”Postul de portar este o poziție unde am luat deciziile cele mai bune. Vor mai exista jucători care vor veni, dar puțini față de ceea ce s-a întâmplat în vară.


Da, sunt mai mulți jucători care sunt în vederile noastre.Vedem în funcție de ce se va discuta după ultimul joc. Știm dorințele lui Dan Petrescu, îi vom prezenta variantele și soluțiile pe care le vom avea. Nu discut despre nume, nu infirm, nu confirm. Se pot întâmpla foarte multe până atunci”, a declarat Cristi Balaj pentru Fanatik.

În următoarea etapă, CFR va întâlni pe FCSB joi de la ora 20:00.


 

CITEȘTE ȘI:

Probleme de lot înainte de meciul FCSB – CFR Cluj. Balaj: „Am fost nevoiți să-l forțăm și acum e accidentat”

Un fost fotbalist al CFR-ului a dezvăluit cea mai mare dezamăgire a sa: „Am început să beau! Mi-am înecat supărarea în alcool”

Ultimele Stiri
abonare newsletter