Sport

Jucător de la FC Botoșani, cu mâna în ghips după faultul din derby-ul cu CFR Cluj

Sekou Camara, atacantul celor de la FC Botoșani, s-a ales cu mâna în ghips după ce a fost faultat de un jucător de la CFR Cluj.

Sekou Camara, atacantul celor de la FC Botoșani, s-a ales cu mâna în ghips după ce a fost faultat de un jucător de la CFR Cluj/ Foto: Fotbal Club Botoșani Sekou Camara, atacantul celor de la FC Botoșani, s-a ales cu mâna în ghips după ce a fost faultat de un jucător de la CFR Cluj/ Foto: Fotbal Club Botoșani

 

 


CFR Cluj a obținut doar un egal cu FC Botoșani, scor 1-1, în etapa 20 a Superligii.

 


Meciul nu a fost lipsit de incidente.

CITEȘTE ȘI:


Petrescu acuză arbitrajul de la meciul cu Botoșani: „Nu înțeleg de ce n-a intervenit VAR”
Propunere pentru Dan Petrescu să rămână la CFR Cluj până în 2029

Camara a fost faultat în minutul 20 de către Denis Kolinger (28 de ani). Fundașul central al clujenilor a intrat energic cu umărul în adversarul său la un contraatac rapid al gazdelor și a văzut cartonașul galben, potrivit gsp.ro

Potrivit sursei citate, în urma accidentului, Sekou Camara s-a ales cu mâna stângă ruptă și a fost transportat la Spitalul Municipal din Botoșani, unde i-a fost pusă în ghips.


Flavius Stoican, numit în funcţia de antrenor chiar înaintea partidei cu CFR, a fost mulţumit de atitudinea arătată de echipa sa.

„Bravo lor că nu au cedat! A fost un meci cu o echipă care a făcut un joc bun în prima repriză, au controlat-o ei, dar a fost destul de echilibrată, chiar dacă ei au avut inițiativa.


A doua repriză noi am avut inițiativa, Dragu a marcat primul gol și sper să o ținem tot așa. E devreme (să spunem că e o renaștere a echipei – n.red. ), dar avem încredere”, a declarat antrenorul la finalul meciului.

CITEȘTE ȘI:

Curățenie. Petrescu vrea să renunțe la 6 jucători

Sunteți de acord? „Stadionul CFR-ului ar trebui să poarte numele lui «Sir» Dan Petrescu”

Ultimele Stiri
abonare newsletter