Sport

Echipele Clujului merg în sferturile de finală ale Cupei Românei. Elevii lui Hagi și giuleștenii, eliminați din competiție

Farul Constanța și Rapid București au fost eliminate din Cupa României. CFR și „U” Cluj merg mai departe în sferturile de finală ale competiției.

Jucătorii „U” și CFR/FOTO 1: FC Universitatea Cluj - Facebook FOTO 2: CFR Cluj 1907 - Facebook

 

 


CFR Cluj și „U” Cluj sunt cele două echipe care s-au calificat în sferturile Cupei României, din Grupa C, în detrimentul celor Farul și Rapid.  Meciurile Farul - CFR Cluj și „U” Cluj - Rapid s-au terminat cu același scor, 0-0.

Două rezultate albe au adus calificarea

Două rezultate albe au adus calificarea echipelor din Cluj. 


CFR Cluj a terminat grupa pe primul loc, cu 5 puncte, depășind rivala locală.  Meciul CSM Alexandria-CSC Dumbrăvița, primul al zilei, câștigat de oaspeți cu 4-0, nu avea miză în privința calificării mai departe. Cele două partide, CFR Cluj-Farul Constanța și „U” Cluj-Rapid București, disputate în același timp, au avut o desfășurarea asemănătoare. Avantajate de golaveraj, CFR și „U”  s-au mulțumit cu menținerea rezultatelor.

„U” Cluj va juca în sferturi cu FC Hermannstadt, în timp ce CFR Cluj va întâlni FC Argeș.


Din Grupa A s-au calificat Sepsi OSK și FC U Craiova, iar din Grupa B Hermannstadt și FC Argeș. Partidele decisive din Grupa B sunt programate joi, ora 20:00.

 

CITEȘTE ȘI:

Echipele Clujului, meciuri cruciale pentru calificare. Pe cine vor întâlni „U” și CFR în Cupa României

„U” Cluj, susținută cu înfocare înaintea meciului cu Rapid. Suporterii mărșăluiesc până la stadion. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter