Sport

Derby-ul CFR-ului, ochit de un „grand” al Europei. Ce echipă mare își trimite oamenii în România

Derby-ul dintre CFR și FCSB va fi urmărit de scouterii celor de Sporting Lisabona pentru a-și face o părere despre jucătorii tineri din cele două loturi.

Claudiu Petrila la meciul cu Chindia Târgoviște/FOTO: CFR Cluj - Facebook Claudiu Petrila la meciul cu Chindia Târgoviște/FOTO: CFR Cluj - Facebook

 

 


CFR va întâlni FCSB pe data de 15 decembrie pe Arena Națională. Meciul este important pentru „feroviari” pentru a se menține în lupta pentru titlu. Însă întâlnirea va fi crucială și din punct de vedere financiar. Sporting Lisabona își va trimite scouteri la întâlnirea de la București, pentru a cumpăra eventual jucători ai celor două formații, potrivit prosport.ro.

 


Jucătorii tineri de la FCSB sunt ținta principală pentru Sporting, însă derby-ul de la București reprezintă o oportunitate importantă de transfer și pentru Claudiu Petrila, dorit de mai multe echipe din Europa.

Jucătorul CFR-ului este în acest moment cotat la 1.7 milioane de euro potrivit transfermarkt.com. Acesta a reușit în acest sezon 2 goluri și două pase decisive în 31 de apariții ân toate compețiile.
 


 

CITEȘTE ȘI:

Posibila țintă a CFR-ului. Jucătorul remarcat de Cristi Balaj

Meme Stoica, atac la adresa CFR-ului: „Cine ar putea să țină cu ei? Uitați de chestia asta!”

abonare newsletter