Sport

CFR Cluj oprește seria de invincibilitate a Chindiei Târgoviște

CFR Cluj a reușit să învingă Chindia Târgoviște, scor 2-0, oprind astfel seria dâmbovițenilor de 8 partide consecutive fără înfrângere.

CFR Cluj împotriva Chindiei Târgoviște/FOTO: CFR Cluj 1907 - Facebook CFR Cluj împotriva Chindiei Târgoviște/FOTO: CFR Cluj 1907 - Facebook

 

 


CFR Cluj a învins-o într-un meci disputat duminică pe cea mai în formă echipă din Liga 1. Chindia Târgoviște avea înainte de acest meci o serie de invincibilitate de 8 meciuri, elevii lui Toni Petrea reușind 5 victorii și 3 egaluri în acel timp. 

 


Pentru clujenii, marcatorii din această partidă au fost Kollinger în minutul 17, după ce a reușit să transforme o centrare venită din partea lui Deac, și Manea din penalti în minutul 80.

În acest moment, CFR Cluj rămâne pe locul doi în clasamentul Superligii României, adunând un total de 40 de puncte. Astfel, elevii lui Dan Petrescu sunt cu 4 puncte în spatele liderului Farul Constanța, însă cu un meci mai puțin disputat. Următoarea adversară a „feroviarilor” va fi chiar Farul Constanța, meci decisiv pentru calificarea mai departe din grupele Cupei României. Partida va avea loc pe 7 decembrie, de la ora 20:00.


 

CITEȘTE ȘI:

CFR Cluj, pregătită pentru meciul din Superligă. Dan Petrescu: „Vă dați seama că știu tot despre ei”

CFR Cluj „a făcut spectacol” în meciul cu Hermannstadt (3-2), în deplasare

Ultimele Stiri
abonare newsletter