Sport

În clipe grele nu sunt rivali! CFR - U - Sănătatea Cluj, meci caritabil pentru a-l ajuta pe fiul grav bolnav al lui Casian Miclăuș

Jos pălăria! Echipele Clujului (CFR, U și Sănătatea) uită de rivalitate și își unesc forțele pentru a-l ajuta pe fiul grav bolnav al fostului fotbalist din Gruia, Casian Miclăuș, într-un meci caritabil.

Tiago Miclăuș, fiul grav bolnav al fostului jucător din Gruia Casian Miclăuș / Foto: Facebook Tiago Miclăuș, fiul grav bolnav al fostului jucător din Gruia Casian Miclăuș / Foto: Facebook

 

 


CFR Cluj - Universitatea „U” Cluj - Sănătatea Cluj joacă toți împreună duminică, 27 noiembrie, de la ora 17:00 la Baza Clujana un meci caritabil pentru micuțul Tiago Miclăuș, fiul grav bolnav al fostului fotbalist din Gruia Casian Miclăuș.

 


Cele trei echipe au uitat de rivalitate și și-au unit forțele pentru o cauză nobilă: să strângă destui bani ca micul Tiago să fie salvat:

„Sunt Ionuț Rada și vin cu un anunț important pentru voi. Universitatea Cluj, CFR Cluj și Sănătatea Cluj s-au unit, dragilor, pentru un eveniment caritabil. Un fost coleg de-al nostru, Miclăuș, are nevoie, prin fiul său Tiago care are nevoie de mare ajutor, de implicarea noastră, de susținerea noastră. S-au unit aceste cluburi pentru această cauză nobilă. Pe data de 27 noiembrie, în această duminică, ora 17:00, ne vedem la Baza Clujana, la un meci amical. O să fie foarte mulți jucători de la Universitatea, foști jucători, și de la CFR și de la Sănătatea Cluj. Vă așteptăm în număr cât mai mare pentru că fiecare dintre noi poate să ajute. Lucru minunat mi s-a părut că aceste cluburi s-au unit pentru o cauză nobilă. Hai să ne implicăm cu toții, fiecare așa cum poate”, a spus Ionuț Rada, fost jucător CFR și Sănătatea Cluj.


Luca Tiago Miclăuș a fost diagnosticat la numai 9 luni cu o boală cumplită: Leucemie Mieloblastică Acută M7, o formă de leucemie foarte rară și foarte agresivă. Imediat după diagnosticare, micuțul a început chimioterapia la Cluj. Însă, pentru ca Tiago să aibă o șansă la viață are nevoie de un transplant de celule stem, care se poate realiza la o clinică din străinătate și care este extrem de costisitor.

U Cluj s-a alăturat recent campaniei de stângere de fonduri și nu este singura echipă. Citește mai multe aici:


„U” Cluj se alătură CFR-ului pentru a-l ajuta pe fiul grav bolnav al unui fost fotbalist din Gruia: „Sunt clipe dificile”


 

Cum poți să ajuți

Grupul de Facebook unde poate fi urmărită situația lui Tiago și unde poți ajuta.


De asemenea, cine vrea să fie alături de Tiago în această luptă poate dona și în următoarele conturi:

Nume: Gîrda Cristina-Roxana

IBAN Banca TRANSILVANIA:

RO89BTRL01301201C69471XX

SWIFT: BTRLRO22

Moneda: RON

 

Nume: Miclăuș Casian Vasile

IBAN Banca BRD:

RO09BRDE130SV55648721300

SWIFT: BRDEROBU

Moneda: EURO

 

Nume: Miclăuș Casian Vasile

Banca REVOLUT

Tel. +40758704336

CITEȘTE ȘI:

Fiul fostului jucător CFR Cluj, Casian Miclăuș, suferă de leucemie la 10 luni. Are nevoie urgentă de ajutor

Copil de 1 an, născut orb și fără să poată să meargă, are nevoie URGENTĂ de ajutor. O boală gravă îl împiedică să ducă o viață normală. VIDEO

abonare newsletter