Sport

Dan Petrescu, îngrijorat de meciul cu FC Hermannstadt : „Nu știu dacă această pauză ne-a prins bine”

CFR Cluj și FC Hermannstadt se întâlnesc, miercuri, într-un meci restant din runda cu numărul 6 din Superligă. Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului, este precaut înainte de partidă.

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj/ FOTO: cfrclujofficial/ Instagram Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj/ FOTO: cfrclujofficial/ Instagram

 

 


Meciul dintre CFR Cluj și FC Hermannstadt a fost inițial programat la finalul lunii august, însă a fost amânat din cauza participarea clujenilor în preliminariile Conference League.

 


Restanța se joacă, miercuri, 30 noiembrie, pe stadionul Gaz Metan de la ora 19:00. Dan Petrescu, antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, a declarat în cadrul unei conferințe de presă premergătoarele meciului că este puțin îngrijorat.

„Nu știu dacă această pauză ne-a prins bine, rămâne de văzut. Aveam un moral bun când câștigam atâtea meciuri, dar nu avem ce face, trebuie să ne adaptăm (…. Vom avea în 20 de zile 6 meciuri, doar noi și FCSB cred că avem atâtea, restul echipelor au în jur de 3 sau 4 meciuri.


Trebuie să începem bine chiar de mâine, chiar dacă sunt puțin îngrijorat. În primul rând trebuie să ne gândim la primul meci. În același timp le-am zis jucătorilor că este un an foarte bun 2022 și ar fi păcat să nu terminăm anul bine pentru că ar putea fi unul excelent. Dacă nu vom avea rezultate va fi doar un an bun.

În primele 10 meciuri Sibiul a fost neînvins, a avut 6 victorii și 4 egaluri, după care a urmat o perioadă mai proastă. În momentul de față sunt pe loc de play-off, au cea mai bună apărare din campionat, cele mai puține goluri primite ca și Farul, antrenorul lor mi-a fost jucător, e serios și e profesionist 100%. Se vede mâna lui la echipă, a promovat o echipă cu mari probleme financiare și a reușit să aibă rezultate, se vede că sunt organizați. Au 2-3 jucători care ies în evidență", a declarat Dan Petrescu în timpul unei conferințe de presă.


 

CITEȘTE ȘI:

În clipe grele nu sunt rivali! CFR - U - Sănătatea Cluj, meci caritabil pentru a-l ajuta pe fiul grav bolnav al lui Casian Miclăuș

Anunț despre viitorul antrenorului de la CFR Cluj, de la impresar! Ofertă din străinătate pentru Dan Petrescu

LPF a publicat topul celor mai buni jucători din Superligă. Cine s-a remarcat de la „U” și CFR

Ultimele Stiri
abonare newsletter