Sport

CFR Cluj-Mioveni 1-0. Campioana en-titre a marcat în ultimele minute din meci

CFR Cluj a învins echipa CS Mioveni cu scorul 1-0 (0-0), în derby-ul etapei a 18-a din Superligă de pe Stadionul Orășenesc.

CFR Cluj, victorie la limită contra CS Mioveni/ FOTO: CS Mioveni/Facebook CFR Cluj, victorie la limită contra CS Mioveni/ FOTO: CS Mioveni/Facebook

 

 


CFR Cluj a învins cu scorul 1-0, echipa CS Mioveni, într-un derby al etapei a 18-a din Superligă.

 


Înainte de meciul de pe Stadionul Orășenesc, situațiile celor două echipe în campionat erau total diferite. CS Mioveni ocupa ultimul loc în Liga 1, cu doar 8 puncte, în timp ce CFR Cluj ocupa locul al treilea cu 31 de puncte.

CFR a avut ocazia să deschidă scorul în minutul 3 când Janga a primit o centrare perfectă, însă mingea a trecut razant pe lângă stâlpul porții, iar Mioveniul a scăpat teafăr după o primă fază periculoasă la poarta lui Popescu.


CFR Cluj a dominat la capitolul posesie, dar barajul defensiv al gazdelor a fost imposibil de învins, iar echipa lui Dan Petrescu nu au reușit înscrie la poartă în prima repriză. Ambele echipe au intrat în pauză cu scorul 0-0.

Mioveni a ratat o șansă colosală de a înscrie un gol

Mioveni a ratat o șansă colosală de a marca în minutul 61. Carnat îi pasează lui Oancea în partea dreaptă, Krasniqi i-a pasat înapoi mingea lui Carnat, care a ratat un gol colosal. 


Yeboah a fost faultat în careu în minutul 70, VAR-ul a intervenit, însă centralul nu oferit lovitura de la 11 metri după ce se uită pe monitor. Deciziile arbitrului i-au iritat pe oaspeți, iar Dan Petrescu a devenit din ce în ce mai nervos de pe marginea terenului.

Malele i-a salvat pe CFR-iști pe final de meci! 

Când șansele CFR-ului de a câștiga meciul păreau că se termină, Malele înscrie printr-un gol spectaculos în minutul 87.


Oricare echipă putea fi câștigătoare azi, dar CFR Cluj a reușit să se impună.

CS Mioveni - CFR Cluj, echipe de start:

CS Mioveni: I. Popescu - Balaur, Al. Iacob, Garutti - Oancea, V. Pop, M. Panait, Burnea - Rădescu, Krasniqi, N. Carnat 
Rezerve: V. Sima - Trif, Ene, Coșereanu, C. Dumitru, D. Toma, Kabananga, Antal, Buziuc 
Antrenor: Marius Stoica 

CFR Cluj: Scuffet - Cr. Manea, Yuri, A. Burcă, Braun - Roger, Boateng, Cvek - Yeboah, Janga, Petrila 
Rezerve: Bălgrădean - R.Bălan, Kolinger, Billong, Bîrligea, Hoban, Bordeianu, Gîdea, Malele 
Antrenor: Dan Petrescu

Stadion: Orăşenesc (Mioveni)
Arbitru: Mladinovici Horia Gabriel (Bucureşti) / A1: Bucsi Imre-Laszlo (Sfântu Gheorghe), A2: Marchidanu Marius Cristian (Brăila) / Arbitru VAR: Coza Ionuţ (Cernica), Arbitru AVAR: Popescu Adrian (Craiova)

CFR Cluj, locul doi în Liga 1

După victoria de pe terenul celor de la CS Mioveni, CFR Cluj a urcat pe locul 2 în Liga 1. Clasamentul arată astfel:

Clasament Liga 1/ FOTO: LPF

Dan Petrescu, șantaj emoțional înaintea meciului cu CS Mioveni

Antrenorul echipei de fotbal CFR Cluj, Dan Petrescu, a anunţat, vineri, într-o conferinţă de presă, că jucătorii săi vor avea zile libere în pauza provocată de meciurile echipei naţionale a României în funcţie de rezultatul partidei cu CS Mioveni de duminică.

„Eu cred că Mioveni poate emite pretenţii în faţa noastră, sigur. Tot timpul am avut meciuri grele cu Mioveni. În fotbal e posibil orice, aţi văzut şi aseară Oţelul Galaţi cu FCSB, a fost 0-0... aşa că nu mai există în ziua de azi meci uşor. Pe noi numai victoria ne-ar face să fim liniştiţi. Jucătorii vor avea zile libere în funcţie de rezultatul partidei cu Mioveni. Dacă nu bat, vor avea liber mai puţin. Vor afla zilele următoare”, a explicat tehnicianul la conferința de presă de vineri.

 

CITEȘTE ȘI:

O poză cât o mie de cuvinte. Pe stadion chiar şi în ziua nunţii, din dragoste pentru CFR Cluj. Conducerea echipei: „Casă de piatră” FOTO

Petrescu nu se poate baza pe patru jucători importanți în meciul cu Mioveni: „Ceva nu e în regulă”

Petrescu le promite jucătorilor zile libere în funcție de meciul cu Mioveni: „Tot timpul am avut meciuri grele cu ei”

Ultimele Stiri
abonare newsletter