Sport

Nicușor Stanciu are drum lung până la Cluj! Anamaria Prodan: „Este foarte, foarte greu”

Internaționalul român și actual jucător al celor de la Wuhan Three Towers, Nicușor Stanciu are șanse mici de a ajunge la CFR, din punctul de vedere al Anamariei Prodan.

Anamaria Prodan / FOTO:  Instagram: @anamariaprodanreghecampf Anamaria Prodan / FOTO: Instagram: @anamariaprodanreghecampf

 

 


„Cu tot respectul pentru CFR Cluj, care este echipa etalon a României, iar conducerea una de top, este foarte greu ca Stanciu să ajungă acolo. Este foarte, foarte greu”, a spus Anamaria Prodan, pentru digisport.ro.

 


După părerea impresarei, impedimentul principal ar fi sumă de transfer și pretențiile salariale ale lui Nicușor Stanciu.

„Salariul lui Stanciu este uluitor și suma de transfer foarte mare, astfel că România nu-și permite așa ceva. Normal că era ceva wow pentru fotbalul românesc.”, a mai spus Anamaria Prodan.


Dan Petrescu este un fan al ideii de întoarcere în România a lui Stanciu!

”Eu am citit şi mi s-a spus că patronul a declarat. Vă daţi seama, dacă ar veni Nicolae Stanciu pot să zic nu? Doamne fereşte! N-aş zice nu. Dar cred că în China câştigă vreo două milioane de euro şi nu ştiu dacă îl lasă să plece.

Se bat la titlu în momentul acesta, sunt pe locul doi. Deci posibil să nu-l lase să plece. Dar dacă ar fi liber, sau împrumut, sau… un jucător ca Stanciu, nu ai cum să-l refuzi. Asta e clar!


Încă nu ne-am întâlnit (Ioan Varga-n.red.), poate săptămâna asta ne întâlnim. Trebuie să vorbim puţin de ce va fi la iarnă.

E clar că mereu ai nevoie de jucători, dar iarna sincer mai greu găseşti jucători care ar putea să ne ajute pe noi. Sigur, un jucător de nivelul lui Stanciu e un jucător interesant pentru noi, clar. Dar nu cred că va fi posibil", a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă.


Neluțu Varga îl dorește pe Stanciu! 

După calificarea obținută în urma meciului cu Sivasspor și tragerea la sorți rezultată în meciul cu cei de la Lazio Roma, finanțatorul CFR-ului dorește să îl readucă pe Nicușor Stanciu în România.

„Stanciu este o prioritate pentru CFR Cluj! L-am vrut și în ianuarie, așa este. Dar în acel moment nu se putea face transferul. Acum, suntem dispuși să facem un efort. Dar nu orice efort, depinde și de cifre”,  a declarat Neluțu Varga pentru prosport.ro.

Articol scris de Paul Chirciu.

CITEȘTE ȘI:

Neluțu Varga întărește lotul CFR-ului pentru primăvara europeană: „Nicolae Stanciu e o prioritate”

Ilie Dumitrescu crede în șansele CFR-ului în dubla cu Lazio: „Am văzut ce înseamnă forţa grupului de la CFR Cluj”

abonare newsletter