Sport

„Bătălie” între CFR și „U” pentru fostul portar al Rapidului. Dani Coman revine în fotbal

Dani Coman revine în fotbalul romănesc într-o poziție de conducere, având oferte atât de la CFR, cât și de la „U”, echipele rivale ale Clujului.

Dani Coman ar putea face parte din conducerea celor de la CFR / FOTO: captură ecran video FC Hermannstadt/ Facebook Dani Coman ar putea face parte din conducerea celor de la CFR / FOTO: captură ecran video FC Hermannstadt/ Facebook

 

 


Fostul portar al celor de la Rapid, Dani Coman, revine în fotbalul românesc după ce a încheiat parteneriatul cu cei de la Hermannstadt la finalul acestei veri. Acesta nu a mai continuat contractul cu gruparea sibiana din cauza problemelor financiare.

 


Cei de la Universitatea i-au oferit lui Dani Coman un post în conducerea clubului, mizând pe relația bună dintre acesta și Eugen Neagoe. Relația provine din colaborarea celor doi în cadrul clubului Astra Giurgiu.

Însă, cel mai probabil, Dani Coman va accepta oferta celor de la CFR Cluj, conform digisport.ro. Un factor important pentru care fostul internațional ar alege gruparea din Gruia ar fi relația de prietenie pe care o are cu președintele clubului Ioan Varga.


Cei de la CFR l-au mai dorit pe Dani Coman în cadrul conducerii administrative a clubului la finalul anului trecut, după demiterea fostului președinte Marian Copilu. Însă Coman a ales să se alăture proiectului celor de la Hermannstadt, îndeplinind vara trecută obiectivul promovării.

 


Articol scris de Paul Chirciu.

CITEȘTE ȘI:

„U” și CFR, amendate în urma incidentelor din SuperLigă. Căpitanul „Șepcilor Roșii”, suspendat

Lotul CFR-ului, întărit înaintea partidei decisive pentru calificarea în primăvara europeană

Ultimele Stiri
abonare newsletter