Sport

Lotul CFR-ului, întărit înaintea partidei decisive pentru calificarea în primăvara europeană

Yuri Matias, revelația celor de la CFR din acest sezon, este posibil să fie recuperat pentru meciul decisiv cu cei de la Ballkani.

Yuri Matias se recuperează înaintea meciului cu Ballkani / Foto: CFR Cluj - Facebook Yuri Matias se recuperează înaintea meciului cu Ballkani / Foto: CFR Cluj - Facebook

 

 


Lotul celor de la CFR va fi întărit după vestea bună dată de staff-ul medical. Fundașul central brazilian Yuri Matias este posibil să fie recuperat pentru meciul decisiv pentru calificarea în primăvara europeana. Acesta a suferit o accidentare la claviculă în ultima partidă din campionat cu cei de la Rapid București. 

 


„Doctorul mi-a zis că încearcă să facă antrenament normal. Clavicula este problema la el. Camora cred că va mai pierde 3 meciuri după meciul ăsta. Cred că după pauza competițională va intra”, a declarat Dan Petrescu, potrivit prosport.ro.

Yuri Matias este surpriza plăcută a CFR-ului din această stagiune de campionat. Remarcându-se prin prestațiile solide din defensivă, acesta a adus în plus și un raport ofensiv remarcabil în acest sezon.  Fundașul brazilian a marcat de patru ori pentru „feroviari”, înscriind de două ori în Superliga României, iar de alte două ori în Conference League. Acesta a fost eroul partidei din meciul tur cu cei de la Ballkani, aducând egalarea în minutele de final ale partidei disputate la Pristina.


Mai mult, fundașul campioanei a terminat turul pe primul loc în clasamentele de monitorizare ale fundașilor centrali din Superliga României. De când a venit la CFR, valoarea sa s-a dublat conform transfermarkt.com, care acum îl evaluează la 1,2 milioane de euro.

 


Articol scris de Paul Chirciu.

CITEȘTE ȘI:

Alex Chipciu, săgeți otrăvite către fosta lui echipă CFR Cluj: „Prefer să joc la «U», să simt nebunia aia, decât să fiu într-un stil, ținut cu biciul”

Boc, revoltat de înfrângerea echipei CFR Cluj de către Rapid București: „Au fost furați pe față”

abonare newsletter