Sport

Nicolae Dică s-a simțit trădat la FCSB! Ce s-a întâmplat pe Cluj Arena

Nicolae Dică (42 de ani) a demisionat de la FCSB, la mai puțin de 12 ore de la eșecul din campionat cu U Cluj, 1-2.

 

Antrenorul a lăsat de înțeles că va lua o astfel de decizie după ce a văzut ce s-a întâmplat pe Cluj Arena. 


Dică a mai spus, la conferința de presă de după meci că jucătorii nu au pus în practică, în timpul meciului, ce s-a pregătit la antrenamente. Acesta pare a fi fost argumentul suprem care l-a împins pe ”Dicanio” să renunțe, pentru că înainte de meci nu avea vreun astfel de gând.

„Am făcut greșeli copilărești, ceea ce ne-a costat pentru că U Cluj nu ne punea mari probleme. Am greșit la primul gol, apoi, la fel, la al doilea. La ocaziile pe care și le-au creat, le-am dat noi mingea. S-au întâmplat foarte multe greșeli individuale într-o perioadă foarte scurtă. Oboseala nu este niciun alibi. S-au antrenat bine, dar este diferență de la antrenament la meci”, a spus Dică, la conferința de presă de după meci.


„Scântei” în vestiarul FCSB-ului la pauza meciului cu „U” Cluj

Astfel, deși avea patru victorii la rând înaintea meciului cu ardelenii și părea că-și revine, FCSB nu a profitat de momentul bun și este din nou "în picaj", mai ales după jocul prestat.

Însă din cauza greșelilor jucătorilor, nervii au fost întinși la maximum la pauza meciului, când Dică s-a enervat pe Dawa, motiv pentru care l-a și înlocuit la pauză cu Denis Haruț. Patronul Gigi Becali a explicat ce s-a întâmplat.


„Nu a fost conflict. Dică era foarte nervos, i-a spus ceva lui Dawa și Dawa i-a răspuns, dar n-a fost obraznic. Dică s-a enervat și l-a lăsat pe bancă. Mai mult de nervi l-a lăsat în cabină", a spus Gigi Becali, la Fotbal Club.

Dică n-a plecat de unul singur de la FCSB. Alte două demisii

Oficialii clubului au anunțat și ei, dar spre după-amiază, despărțirea de „Dicanio”. În afara antrenorului principal, de la vicecampiona Ligii 1 au mai plecat și antrenorii secunzi Viorel Tănase și George Cotigă.


Mulțumim, Nicolae Dică! FCSB și Nicolae Dică au reziliat marți, pe cale amiabilă, contractul pe care antrenorul în vârstă de 42 de ani îl semnase în luna iulie a acestui an. Alături de acesta, clubul a încetat raporturile contractuale și cu antrenorii secunzi Viorel Tănase și George Cotigă. Nicolae Dică a pregătit echipa noastră în 23 de partide oficiale în acest sezon (12 în Superliga, una în Cupa României Betano și 10 în preliminariile și grupele UEFA Europa Conference League), în care a obținut 9 victorii, 7 rezultate de egalitate și a pierdut de alte 7 ori. Acesta a reușit să califice echipa în grupele unei competiții europene după o pauză de cinci ani, tot el fiind la conducerea FCSB și în sezonul 2017-2018, când roș-albaștrii au ajuns până în primăvara europeană. Clubul nostru le mulțumește lui Nicolae Dică și colaboratorilor săi și le urează mult succes în continuare!”, au anunțat cei de la FCSB, într-un comunicat oficial.

CITEȘTE ȘI:

Gigi Becali îl vrea pe Eugen Neagoe la FCSB? Rămâne Universitatea Cluj fără antrenor?

Gigi Becali așteaptă demisia lui Nicolae Dică: „Până acum am tăcut. Cum, bă?!”

După eşecul de luni seara, cu Universitatea Cluj, scor 1-2, Nicolae Dică a plecat de la FCSB

Ultimele Stiri
abonare newsletter