Sport

Gigi Becali îl vrea pe Eugen Neagoe la FCSB? Rămâne Universitatea Cluj fără antrenor?

FCSB a rămas fără antrenor după ce Nicolae Dică (42 de ani) a decis să plece în urma înfrângerii suferite de gruparea roș-albastră în fața celor de la U Cluj, scor 1-2.

 

Gigi Becali a anunțat că în câteva zile va numi un nou antrenor, iar pe lista patronului roș-albaștrilor și-au făcut loc mai multe nume, atât antrenori liberi de contract, cât și tehnicieni care au un angajament în momentul de față.


Eugen Neagoe, surprins că este dorit de Gigi Becali la FCSB

Patronul de la FCSB i-a menționat mai întâi pe Andrei Prepeliță, liber de contract după despărțirea de FC Argeș, și pe Ilie Poenaru, fără angajament după ce a plecat de la UTA Arad.

Totuși, Becali a declarat pentru Fanatik că pe lista sa sunt și Liviu Ciobotariu și Eugen Neagoe, cel care a „provocat” plecarea lui Nicolae Dică.


Eugen Neagoe a reacționat după ce a aflat că este dorit de Gigi Becali la FCSB. Acesta a mărturisit că a fost surprins de declarația lui Gigi Becali, însă nu este convins de cuvintele patronului de la FCSB.

Totodată, Neagoe a dat de înțeles că nu este dispus să renunțe la Universitatea Cluj pentru a antrena gruparea roș-albastră. Neagoe a preluat-o pe Universitatea Cluj la finalul lunii august, după despărțirea ardelenilor de Erik Lincar.


„Gigi vorbește multe, știți cum este el! Eu tocmai am terminat antrenamentul cu jucătorii. Sunt aici, lângă ei, nu pot să vorbesc mai multe”, a declarat Eugen Neagoe pentru ProSport.

Gigi Becali, despre momentul când FCSB ar putea avea antrenor nou

Omul de afaceri a spus că nu vrea antrenor străin, asta după ce s-a speculat că Walter Zenga s-ar afla pe listă. De asemenea, Becali a oferit și detalii cu privire la perioada în care noul tehnician ar putea fi instalat.


„Va veni un antrenor român. Nu mă mai grăbesc. Poate peste 3, 4, 5 zile. Poenaru? Da, am vorbit. Vom vedea, nu vreau să spun. E posibil Poenaru, posibil Prepeliță, vedem cu cine ne înțelegem", a spus Gigi Becali.

CITEȘTE ȘI:

Gigi Becali așteaptă demisia lui Nicolae Dică: „Până acum am tăcut. Cum, bă?!”

Cine să-l mai înțeleagă. Gigi Becali, glumă „nesărată” înainte de partida CFR Cluj-Slavia Praga: „Vreau bătaie să mănânce”

Gigi Becali, dezlănțuit: „Nu mă tem de CFR Cluj, o să bat la ei ca la varză”

Ultimele Stiri
abonare newsletter