Sport

Deac nu s-a simțit bine pe Cluj Arena: „Niciodată nu sunt primit cu brațele deschise aici!”

CFR Cluj s-a impus pe terenul rivalei din oraș, „U” Cluj, în etapa cu numărul 15 din Liga 1, într-un meci decis de trei penalty-uri.

sursă foto Facebook Fotbal Cluj CFR 1907 Cluj sursă foto Facebook Fotbal Cluj CFR 1907 Cluj

 

Deac a deschis scorul în minutul 25. În minutul 60, Malele a dublat avantajul „feroviarilor”, dar Romario Pires a redus din diferență pe final de meci.


Ciprian Deac a transmis la finalul partidei că a anticipat că partida cu U Cluj va fi extrem de dificilă.

Marcatorul primului gol al campioanei a ținut să le mulțumească suporterilor și a vorbit despre felul în care a fost întâmpinat pe Cluj Arena.


„A fost un meci de luptă. Toată lumea se aștepta la un meci de luptă, așa sunt derby-urile, mai puțin fotbal și mai multă luptă. A fost un teren greu. E bine că am câștigat și că aducem cele trei puncte. Am vorbit cu colegii și le-am spus cât înseamnă pentru suporteri să câștigăm aici. Ne bucurăm că le-am făcut o seară frumoasă, le mulțumim că au fost alături de noi într-un număr mare. Mister a fost calm, se aștepta. Ne-a spus înainte de meci că va fi un meci de luptă, închis. Am venit cu un obiectiv clar să câștigăm cele trei puncte și am reușit. De fiecare dată când joc aici, nu sunt primit cu brațele deschise. Mă bucur că fac parte din istoria CFR-ului. Este o victorie importantă. Ne-am gândit să jucăm pentru suporteri și să le facem o seară frumoasă”, a declarat Ciprian Deac la finalul meciului.

CITEȘTE ȘI:

Dan Petrescu, nemulțumit de modul cum se antrenază Deac. Cristi Balaj a dezvăluit o discuție între jucător și antrenor

Scandalul înjurăturilor la CFR Cluj, tranșat de un fost colaborator al lui Petrescu: „Nu o să-l înjure niciodată pe Deac, se descarcă pe cei care nu-i răspund”

Scrisoare deschisă către Dan Petrescu, de la Mihai Bendeac: „Ați fost și rămâneți o legendă, dar 400 mii de euro vă opresc?”

Ultimele Stiri
abonare newsletter