Sport

Suporterii „U” Cluj, show în Piața Unirii! Au adus steaguri, tobe și fumigene, înainte de Derby-ul Clujului

Suporterii „U” Cluj au ieșit cu steagurile în Piața Unirii și fac „show” înainte de meciul cu CFR Cluj, care va avea loc în această seară.

Suporterii „U” Cluj, show în Piața Unirii! FOTO: monitorulcj.ro Suporterii „U” Cluj, show în Piața Unirii! FOTO: monitorulcj.ro

 

 


Circa 200 de suporteri ai Universității s-au strâns deja de la ora 18 în Piața Unirii din Cluj-Napoca, înaintea meciului cu CFR Cluj, de pe Cluj Arena. 

 


 

Aceștia flutură steaguri în centrul Clujului, bat în tobe, cântă și strigă: „U Cluj, echipa Clujului”.


Suporterii „U” Cluj, show în Piața Unirii! FOTO: monitorulcj.ro

 

În curând, suporterii vor porni în marș spre Cluj Arena, unde la ora 21 va începe meciul dintre ”U” Cluj și CFR Cluj, în etapa cu numărul 15 din SuperLigă.


Suporterii „U” Cluj, show în Piața Unirii! FOTO: monitorulcj.ro

 

Suporterii „U” Cluj, show în Piața Unirii! FOTO: monitorulcj.ro

Și fanii CFR Cluj au anunțat că se vor întâlni înaintea meciului pe Cetățuie, la EC Garden, de la ora 16:00, de unde vor pleca spre Cluj Arena la 18:30. 


De asemenea, Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca asigură măsurile de ordine publică cu ocazia desfășurării meciului de fotbal dintre „U” și CFR Cluj din data de 23 octombrie.

Universitatea Cluj și CFR Cluj se duelează duminică în Superligă, pe Cluj Arena. Cele două au remizat joi într-un meci din Cupa României, 1-1.

CITEȘTE ȘI:

Ultima mobilizare înainte de Derby-ul Clujului. Unde se întâlnesc suporterii celor două echipe?

Ultimele Stiri
abonare newsletter