Sport

Boc, mândru că nu s-a „lăsat” cu bătaie la meciul „U” - CFR: „Am arătat că se poate ca la Barcelona, Manchester, Milano... Felicit galeriile!”

Emil Boc este bucuros că la meciul dintre „U” și CFR, de joi seara, nu s-a „lăsat” cu bătaie. Primarul părea îngrijorat înainte de meci, când i-a îndemnat pe suporteri să își susțină echipa favorită „cu fairplay”.

Emil Boc este bucuros că la meciul dintre „U” și CFR, de joi seara, nu s-a „lăsat” cu bătaie / Foto: Paul Gheorgheci Emil Boc este bucuros că la meciul dintre „U” și CFR, de joi seara, nu s-a „lăsat” cu bătaie / Foto: Paul Gheorgheci

 

 


Primarul Emil Boc a ratat derby-ul Clujului, care a avut loc joi seara pe Cluj Arena, pentru că se afla la București, însă spune că a urmărit o parte din meci din aeroport. 

Edilul a felicitat atât echipele, cât și galeriile pentru comportamentul pe care l-au avut la meci și a spus că aseară „am trecut testul de maturitate, fiindcă nu au fost incidente violente.


Boc speră, în același timp, ca și la al doilea meci dintre „U” și CFR, care va avea loc duminică, să fie aceeași atmosferă spectaculoasă creată de suporteri.

„N-am fost la meci pentru că ieri am fost la București, la o întâlnire cu ministrul Mediului (...) M-am uitat doar din aeroport cât am putut. Am urmărit scorul și vreau să zic că sunt bucuros de ceea ce am auzit și de ceea ce am văzut. Felicit ambele cluburi, felicit ambele galerii pentru spectacol și responsabilitatea de care au dat dovadă. A fost o sărbătoare a Clujului din acest punct de vedere. Un spectacol întreținut de galerii pe parcursul întregului meci. 


Sper ca și duminică, meciul 2, care are și mai mare miză decât cel de aseară să pregătim, cel puțin, aceeași atmosferă extraordinară creată de către cele două galerii, care au demonstrat că aci la Cluj se poate să ai două echipe bune jucând în liga națională, care repet, fiind adversare, dar în același timp respectându-se reciproc și dând ce e mai bun pe teren, iar în tribune să ne susținem cu cele mai fairplay mijloace posibile echipele favorite. Aseară am trecut testul de maturitate, spun eu, a ceea ce înseamnă conviețuire fotbalistică la Cluj”, a declarat Boc în cadrul unei emisiuni radio.

CITEȘTE ȘI: Show în Piața Unirii! Suporterii „U” Cluj au ieșit cu steaguri și tobe în Centru, înainte de Derby-ul Clujului. VIDEO

 


Totodată, Boc spune că Clujul a arătat joi seara că „se poate” și la noi ca în orașele europene, pentru că echipele și galeriile au fost responsabile: „Am arătat că se poate, la fel ca la Torino, Milano, Manchester sau foarte multe alte orașe europene, la Barcelona, la Roma, să avem spectacol sportiv de calitate între două echipe performante ale Clujului în campionat”, a spus Emil Boc.

Derby-ul din ultima rundă a turului Superligii va avea loc duminică, 23 octombrie, tot pe Cluj Arena.

CITEȘTE ȘI:

SPECTACULOS. Aceasta este POZA ZILEI. Fanii „U” Cluj, marș „incendiar” spre Cluj Arena!

Imagini de SENZAȚIE de la întâlnirea „șepciilor roșii”, înainte de meciul „U” - CFR. GALERIE FOTO

Sute de fani ai lui „U” Cluj au pornit spre meciul cu CFR, de pe Cluj Arena. Traficul în centru, blocat. VIDEO

abonare newsletter