Sport

Show în Piața Unirii! Suporterii „U” Cluj au ieșit cu steaguri și tobe în Centru, înainte de Derby-ul Clujului. VIDEO

Suporterii „U” Cluj au ieșit cu steagurile în Piața Unirii și fac „show” înainte de meciul cu CFR Cluj, care va avea loc în această seară.

Suporterii „U” Cluj au ieșit cu steaguri și tobe în Piața Unirii, înaintea meciului cu CFR Cluj / Foto: monitorulcj.ro Suporterii „U” Cluj au ieșit cu steaguri și tobe în Piața Unirii, înaintea meciului cu CFR Cluj / Foto: monitorulcj.ro

 

 


Derby-ul Clujului revine după o pauză de șapte ani în competițiile oficiale, Universitatea „U” Cluj și CFR Cluj urmând să se dueleze joi seara, 20 octombrie, de la ora 21:00 pe Cluj Arena. Suporterii „U” Cluj s-au adunat cu steagurile în Piața Unirii și fac „show” înaintea meciului din Cupa României.

Aceștia flutură steaguri în centrul Clujului, bat în tobe și cântă: „U Cluj, ale, noi suntem aici să cântăm pentru tine”.


Și fanii CFR Cluj au anunțat că se vor întâlni înainte de meci pe Cetățuie, la EC Garden, de la ora 16:00, iar plecarea spre Cluj Arena se va face la 18:30. 

De asemenea, Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca asigură măsurile de ordine publică cu ocazia desfășurării meciurilor de fotbal dintre „U” și CFR Cluj din data de 20, respectiv 23 octombrie, care vor avea loc pe Cluj Arena.


„Pentru ca evenimentele sportive să se desfășoare în condiții optime de ordine și siguranță publică, jandarmii, alături de reprezentanți ai altor instituții cu atribuții în domeniu, vor lua măsuri pentru deplasarea în condiţii de siguranţă a suporterilor la și de la stadion, precum şi pe timpul desfășurării partidelor de fotbal. Pentru a preveni apariția unor potențiale incidente, recomandăm participanților să evite deplasarea în grupuri mari la sau de la stadion, să manifeste răbdare și să respecte indicațiile forțelor de ordine”, transmit jandarmii.

CITEȘTE ȘI:

Întâlnire de gradul zero înainte de meciul CFR - „U”. Suporterii celor două formații strigă mobilizarea

Jandarmii, mobilizați la meciurile dintre „U” și CFR Cluj. „Să se evite deplasarea în grupuri mari, suporterii să nu se implice în conflicte”

Ultimele Stiri
abonare newsletter