Sport

SPECTACULOS. Aceasta este POZA ZILEI. Fanii „U” Cluj, marș „incendiar” spre Cluj Arena!

POZA ZILEI. În drum spre Cluj Arena, suporterii echipei „U” Cluj au aprins torțe. „Șepciile roșii” au pornit într-un marș „incendiar”, și la propriu și la figurat, spre meci.

Șepciile roșii” au pornit într-un marș incendiar, și la propriu și la figurat spre meci/ FOTO: monitorulcj.ro Șepciile roșii” au pornit într-un marș incendiar, și la propriu și la figurat spre meci/ FOTO: monitorulcj.ro

 

Suporterii „U” Cluj s-au adunat în centrul orașului joi, unde au fluturat steaguri, cântat și bătut în tobe, înaintea derby-ului Clujului.


 

Rivalele orașului, „U” și CFR Cluj se întâlnesc pe Cluj Arena în prima rundă a grupei C din Cupa României. Meciul se anunță a fi unul „incendiar”, atât pe teren, cât și în tribune.


Derby-ul Clujului revine după o pauză de șapte ani în competițiile oficiale, Universitatea „U” Cluj și CFR Cluj urmând să se dueleze joi seara, 20 octombrie, de la ora 21:00 pe Cluj Arena. Suporterii „U” Cluj s-au adunat cu steagurile în Piața Unirii și fac „show” înaintea meciului din Cupa României.

După „show”, suporterii „U” Cluj au pornit apoi spre Cluj Arena, unde se va desfășura meciul cu CFR, și au scandat diverse mesaje.


Aceștia au fost filmați cum „mărșăluiesc” pe strada Memorandumului, care a fost blocată. Filmarea a fost publicată pe pagina de Facebook I Love You Cluj.

 


Momente de senzație dinainte de meci pot fi văzute AICI.

 

CITEȘTE ȘI:

Imagini de SENZAȚIE de la întâlnirea „șepciilor roșii”, înainte de meciul „U” - CFR. GALERIE FOTO

Show în Piața Unirii! Suporterii „U” Cluj au ieșit cu steaguri și tobe în Centru, înainte de Derby-ul Clujului. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter