Sport

Dan Petrescu, temător pentru finalul din Liga 1: „Nu suntem siguri”

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, se teme că echipa sa ar putea rata play-off-ul și speră ca jucătorii săi să obțină victorii în continuare în Liga 1.

Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, se teme că echipa sa ar putea rata play-off-ul și speră ca jucătorii săi să obțină victorii în continuare în Liga 1/ Foto: captură ecran YouTube CFR 1907 Official Dan Petrescu, antrenorul echipei CFR Cluj, se teme că echipa sa ar putea rata play-off-ul și speră ca jucătorii săi să obțină victorii în continuare în Liga 1/ Foto: captură ecran YouTube CFR 1907 Official

 

 


Dan Petrescu se teme că echipa sa ar putea rata play-off-ul și speră ca jucătorii săi să obțină victorii în continuare în Liga 1, iar la finalul sezonului regulat, „feroviarii” să ocupe o poziție din primele șase.

 


„Mental, ne-au luat mult aceste jocuri cu Slavia, dar ne-au dat și șase puncte importante.

În primul rând, noi trebuie să ne gândim să ajungem în play-off. Nu suntem siguri. Toate echipele, în afară de Farul și de Rapid, care nu cred că mai pierd play-off-ul, sunt așa.


Eu cred că toate cele șase echipe care vor ajunge în play-off vor dori să ia campionatul, chiar dacă nu vor spune”, a declarat Dan Petrescu, în cadrul unei conferințe de presă.

Dan Petrescu despre meciul cu Sepsi din această seară

CFR Cluj întâlnește, luni seară, echipa Sepsi Sfântu Gheorghe într-un meci din etapa numărul 14 din SuperLigă.


„Ne așteaptă un meci foarte greu, s-a văzut și în Supercupă acest lucru. Statistica nu joacă. În opinia mea, și cred că toți antrenorii din lume sunt de acord, niciun meci nu seamănă cu altul.

Se poate întâmpla orice și suntem conștienți de acest lucru. Mai ales că cei de la Sepsi nu au doar un prim 11 foarte bun, ci 22, au dubluri pe posturi. Și îi văd și pe ei la finalul sezonului regulat în play-off”, a declarat Dan Petrescu.


 

CITEȘTE ȘI:

După ce i-a jignit, Gigi Becali laudă echipa CFR Cluj: „La CFR e un antrenor care știe să facă rezultate”

POZA ZILEI! Jucătorii de la Slavia Praga, respect față de suporterii dezamăgiți de dubla înfrângere cu CFR Cluj

Strategia Universității Cluj pentru meciurile cu CFR. „Să marcăm mai mult decât adversarul”

Ultimele Stiri
abonare newsletter