Sport

Dan Petrescu rămâne devastat după moartea lui „Pisică”. Balaj: „Este în continuare răvășit”

Președintele echipei CFR Cluj, Cristi Balaj, a recunoscut că pierderea lui Ilie Florian, cunoscut ca și „Pisică”, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Dan Petrescu, a lăsat un gol imens în sufletul tehnicianului.

„Pisică” i-a fost alături permanent tehnicianului echipei CFR Cluj, Dan Petrescu/ Foto: CFR Cluj/Facebook „Pisică” i-a fost alături permanent tehnicianului echipei CFR Cluj, Dan Petrescu/ Foto: CFR Cluj/Facebook

 

 


„Pisică” i-a fost alături permanent tehnicianului echipei CFR Cluj, Dan Petrescu.

 


„Pisică” era considerat un adevărat talisman pentru antrenor. Fostul mare internațional l-a primit pe „Pisică” în familia sa și îl considera unul dintre cei mai importanți oameni din viața sa.

Cristi Balaj a declarat că este sigur că „Pisică” se va uita din ceruri, astăzi, la meciul dintre CFR Cluj și Slavia Praga, din etapa a 4-a de Conference League și le va ține noroc fotbaliștilor din Gruia.


„I-a fost foarte greu lui Dan. Este în continuare răvășit. A fost alaltăieri la priveghi, aici la Cluj. Astăzi este înmormântarea și, din păcate, nu putem fi prezenți. Pisică rămâne în continuare un prieten drag. Oriunde a fost cu Dan a lăsat o impresie foarte bună. Dan a primit nenumărate mesaje din toate colțurile lumii. Pisică știa să smulgă un zâmbet, să aducă anumite implicații la care noi nici nu ne gândeam.

Când Dan Petrescu era supărat, avea momentele sale de grație. Este foarte dureros, pentru noi, pentru Dan. Știm că este acolo sus și ne urmărește. Nici nu văd dați seama ce bucuros a fost când a auzit că am câștigat la Praga. Era entuziasmat de-a dreptul. Din punctul acesta de vedere, măcar a plecat cu zâmbetul pe buze”, a declarat Cristi Balaj la Pro Arena, citat de digisport.ro


Dan Petrescu a aflat vestea chiar înaintea partidei de campionat cu UTA Arad, de luni, unde ardelenii au terminat la egalitate, în deplasare, scor 1-1.

Dan Petrescu a purtat pe timpul partidei cu UTA Arad un tricou cu poza lui „Pisică” și cu mesajul „Nu te vom uita niciodată, pisică!”.


Foto: UTA Arad

CITEȘTE ȘI:

Dan Petrescu „ridică în slăvi” echipa Slavia Praga: „Are un lot fantastic”

UTA Arad - CFR Cluj 1-1. Meci spectaculos cu ocazii mari. Dan Petrescu, în lacrimi după finalul partidei

Ultimele Stiri
abonare newsletter