Sport

Juniorii U15, două victorii în fața primelor meciuri din acest sezon la baschet

Juniorii de la U-BT Cluj U15 au obținut două victorii și o înfrângere în primele meciuri al acestui sezon la baschetul juvenil.

Juniorii de la U-BT Cluj U15 au obținut două victorii și o înfrângere în primele meciuri al acestui sezon la baschetul juvenil/ FOTO: Facebook - U-BT Cluj-Napoca Juniorii de la U-BT Cluj U15 au obținut două victorii și o înfrângere în primele meciuri al acestui sezon la baschetul juvenil/ FOTO: Facebook - U-BT Cluj-Napoca

 

 


În acest weekend a început oficial sezonul 2022/2023 în baschetul juvenil. Primii care au intrat în scenă au fost juniorii U15, aceștia deplasându-se la Târgu Mureș. Formația lui Flavius Lăpuște este repartizată în grupa C și a repurtat două victorii și o înfrângere.

 


Mai exact, juniorii au intrat în competiție cu un joc împotriva celor de la CSS Viitorul Cluj-Napoca. Juniorii au obținut o victorie la mare luptă, scor 53-51. Al doilea joc de sâmbătă le-a adus o confruntare cu LPS Târgu Mureș, pe care au pierdut-o cu 72-60. 

În ultima zi a turneului, U-BT a înfruntat-o pe Gladius Târgu Mureș, iar juniorii s-au impus cu scorul de 63-47. 


Returul acestui turneu se va desfășura la finalul lunii octombrie.

„Luând în calcul timpul scurt pe care l-am avut, a fost un turneu bun pentru noi. Am jucat primele meciuri și suntem în reconstrucție din toate punctele de vedere. Mă refer aici la aspectele tehnice, tactice colective și individuale. Avem mult de lucru. Mă bucur că jucătorii au reacționat în momentele cheie la cele două meciuri pe care le-am câștigat, ca să ne păstrăm avantajul în vederea returului”, a transmis Flavius Lăpuște, antrenorul U-BT U15. 


 

CITEȘTE ȘI:

S-a stabilit programul Ligii Naționale de baschet masculin. U-BT Cluj începe campionatul cu o deplasare în Ploiești

Baschetbalistul Andrija Stipanović şi-a prelungit contractul cu campioana U-BT Cluj

Ultimele Stiri
abonare newsletter