Sport

Naționala de tineret împreună cu antrenorul Emil Săndoi, în vizită la Baza Sportivă „La terenuri”

O parte din echipa națională a României U21 și antrenorul Emil Săndoi vor fi prezenți, sâmbătă, la ora 18:30, la Baza sportivă „La terenuri” din municipiul Cluj-Napoca.

O parte din echipa națională a României U21 și antrenorul Emil Săndoi vor fi prezenți, sâmbătă, la ora 18:30,  la Baza sportivă „La terenuri”/ FOTO: Municipiul Cluj-Napoca - Facebook O parte din echipa națională a României U21 și antrenorul Emil Săndoi vor fi prezenți, sâmbătă, la ora 18:30, la Baza sportivă „La terenuri”/ FOTO: Municipiul Cluj-Napoca - Facebook

 

 


O parte din echipa națională a României U21 va fi prezentă, sâmbătă, la ora 18:30,  la Baza sportivă „La terenuri”.

 


Naționala U21 a României continuă pregătirea pentru turneul final din 2023, găzduit de România și Georgia. În aceste zile, tricolorii Under 21 dispută două jocuri amicale la Cluj-Napoca, în compania Spaniei și a Țărilor de Jos. 

În acest context, în cadrul Săptămânii Europene a Sportului la Cluj-Napoca, o parte dintre jucătorii din lotul U21 vor efectua o vizită tip „meet&greet”, alături de antrenorul Emil Săndoi, la Baza sportivă „La terenuri”, la ora 18:30.


Anul viitor, Cluj-Napoca va găzdui o grupă a turneului final UEFA EURO U21 2023. Mai multe informații despre programul tricolorilor și meciuri viitoare pe site-ul FRF..

 

CITEȘTE ȘI:

România-Spania 1-4. Naționala de tineret, lecție de fotbal primită de la spanioli

abonare newsletter