Sport

Cine i-ar putea lua locul lui Dan Petrescu la CFR Cluj? Un fost selecționer, principalul favorit

Dan Petrescu ar urma să își anunțe demisia după meciul de luni seară cu FC Argeș. Neluțu Varga nu pierde timp și i-a găsit deja un înlocuitor.

Cine i-ar putea lua locul lui Dan Petrescu la CFR Cluj? Un fost selecționer, principalul favorit. FOTO: CFR Cluj Cine i-ar putea lua locul lui Dan Petrescu la CFR Cluj? Un fost selecționer, principalul favorit. FOTO: CFR Cluj

 

 


Dan Petrescu nu ar mai vrea să continue la campioana României. Antrenorul ar fi avut o întâlnire cu Neluțu Varga, în urma căreia a decis să plece de la CFR Cluj.

 


Neluțu Varga i-ar fi găsit deja înlocuitor lui Dan Petrescu, scrie Fanatik: pe Cosmin Contra. Acesta ar fi primul nume aflat pe lista șefului din Gruia pentru înlocuitorul lui Petrescu, în condițiile în care acesta renunță la post. Fost selecționer al României, Cosmin Contra este liber de contract după despărțirea de Al Ittihad la finele sezonului precedent.

Contra, pe lista celor de la CFR Cluj și acum doi ani

În primul rând trebuie clarificată situația lui Dan Petrescu după meciul clujenilor de luni seară, de la Pitești. Apoi, în cazul despărțirii, având în vedere și pauza pentru meciurile echipelor naționale, CFR Cluj are timp să-i numească înlocuitor.


Cosmin Contra, prima variantă la care se gândește Neluțu Varga, nu ar fi pentru prima oară pe lista sa. Contra putea ajunge la CFR și după precedenta plecare a lui Dan Petrescu, cea de la finalul anului 2020. Contra tocmai se despărțea de Dinamo, iar CFR de Petrescu.

În cele din urmă nu s-a ajuns la niciun numitor comun, mai ales că fostul selecționer era decis să plece cât mai repede din România și să-și lingă rănile acasă, în Spania, la Madrid. Pe 3 decembrie 2020, Edi Iordănescu a semnat cu CFR Cluj, aflată la 6 puncte în spatele liderului, și a luat titlul, al patrulea consecutiv din seria actuală a formației patronate de Varga.


Costel Gâlcă e și el pe lista celor de la CFR Cluj

Mai există un nume important care poate intra în joc în funcție de cum va evolua situația la club. FANATIK a aflat că în calcule pentru un eventual înlocuitor al lui Dan Petrescu trebuie luat și Costel Gâlcă, și el liber de contract. Costel Gâlcă este ultimul antrenor cu care FCSB a luat titlul, în 2015.

Gâlcă nu ar fi o noutate pe lista lui Neluțu Varga la CFR Cluj. S-a mai întâmplat ca numele său să fie amintit ca variantă de antrenor în Gruia. Și nu doar că a fost amintit, dar Varga a purtat negocieri cu Costel în vara lui 2021, imediat după ce Edi Iordănescu s-a despărțit de clujeni.

CITEȘTE ȘI:

Dan Petrescu pregătește plecarea de la CFR: „Băi băieți, eu plec! Nu mai pot continua așa, să vină altul să câștige Champions League”

Ultimele Stiri
abonare newsletter