Sport

5 jucători de la CFR Cluj, convocați la primele două reprezentative ale României

5 jucători de la CFR Cluj au fost convocați la primele două reprezentative ale României.

5 jucători de la CFR Cluj au fost convocați la primele două reprezentative ale României/ FOTO: Facebook - Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA 5 jucători de la CFR Cluj au fost convocați la primele două reprezentative ale României/ FOTO: Facebook - Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA

 

 


Selecționerul echipei naționale, Edward Iordănescu, a anunțat lista fotbaliștilor convocați pentru cele două partide din Nations League. 

 


Naționala României joacă două partide în luna septembrie, în deplasare cu Finlanda și pe teren propriu cu Bosnia și Herțegovina, ultimele două meciuri din grupa Nations League. România va evolua contra Finlandei pe data de 23 septembrie, de la ora 21:45, la Helsinki, în timp ce jocul contra Bosniei se va disputa pe data de 26 septembrie, de la ora 21:45, la București, pe arena Rapidului.

Edward Iordănescu a anunțat lotul de jucători convocați pentru acțiunea naționalei. Printre jucătorii convocați se află Cristian Manea, Andrei Burcă și Mario Comora.


Noul selecţioner al naţionalei de fotbal Under-21 a României, Emil Săndoi, a convocat 25 de jucători pentru meciurile amicale cu Spania şi Olanda, programate luna aceasta la Cluj-Napoca.

În lot figurează cinci jucători care evoluează în străinătate, Hindrich, Coubiş, Racoviţan, Drăguşin şi Corbu.


Selecţionata U21 a României, care se pregăteşte pentru turneul final al Campionatului European de tineret din 2023, găzduit de România şi Georgia, care care este deja calificată, va întâlni echipa similară a Spaniei pe 23 septembrie, pe Cluj Arena (ora 18:00), iar în data de 27 septembrie va înfrunta echipa Olandei, tot pe Cluj Arena (ora 18:00).

Din lotul convocat de Emil Săndoi se numără și doi jucători de la CFR Cluj și anume Daniel Bîrligea și Claudiu Petrila.


CITEȘTE ȘI:

Dan Petrescu ar negocia plecarea de la CFR Cluj, după meciul 0-1 cu Sivasspor

CFR Cluj a transferat un nou jucător. Fundașul are peste 130 de meciuri în Liga 1

Eșec la limită. Fanii lui CFR Cluj i-au cerut demisia lui Dan Petrescu, după 0-1 cu Sivasspor

Ultimele Stiri
abonare newsletter