Sport

CFR Cluj a transferat un nou jucător. Fundașul are peste 130 de meciuri în Liga 1

CFR Cluj a bifat un nou transfer. Campioana României a anunțat, vineri, transferul internaţionalul senegalez Ibrahima Mbaye, care a evoluat până în prezent la formaţia italiană Bologna.

CFR Cluj a bifat un nou transfer/ Foto: Facebook - Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA CFR Cluj a bifat un nou transfer/ Foto: Facebook - Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA

 

 


Echipa CFR Cluj l-a recrutat pe internaţionalul senegalez Ibrahima Mbaye, care a evoluat până în prezent la formaţia italiană Bologna, a anunţat vineri campioana en titre a României.

 


„Suntem bucuroşi să vă anunţăm că Ibrahima Mbaye, fundaş lateral în vârstă de 27 de ani, a semnat cu CFR Cluj”, a precizat gruparea ardeleană pe site-ul său oficial.

Ibrahima Mbaye a început fotbalul la Inter Milano, iar în sezonul 2013-2014 a fost împrumutat la Livorno, echipă pentru care a bifat 25 de meciuri în Serie A.


În 2015, fundaşul a ajuns la Bologna, prima dată sub formă de împrumut, iar mai apoi a fost achiziţionat definitiv şi a bifat peste 130 de apariţii în prima ligă, în tricoul formaţiei din nordul Italiei.

Noul fundaş de bandă al lui CFR Cluj a câştigat Cupa Africii anul acesta alături de naţionala Senegalului, competiţie în care a bifat 3 meciuri.

CITEȘTE ȘI:

Nemulțumirile lui Petrescu după eșecul cu Sivasspor: „Am dat gol valabil, dacă nu l-a văzut arbitrul”

Eșec la limită. Fanii lui CFR Cluj i-au cerut demisia lui Dan Petrescu, după 0-1 cu Sivasspor

CFR Cluj primește un bonus financiar consistent de la UEFA, dar mai puțini bani decât FCSB

Ultimele Stiri
abonare newsletter